Jovana Jeremić preti da postane kraljica bakšiša: Dobila sam 400 evra, mnogo sam skupa

24.02.2023

19:48

0

Voditeljka želi da unovči svoj talenat, te da se oproba na svim poljima

Jovana Jeremić preti da postane kraljica bakšiša: Dobila sam 400 evra, mnogo sam skupa
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić pretenduje da pored novinarske karijere, započne i muzičku. Kad se nađe na nekoj od proslava, redovno se lati mikrofona, a smatra i da bi brzo napredovala na estradi, te da bi čak imala i titulu kraljice bakšiša.

Navodno, vlasnici luksuznih lokala u Beogradu spremni su da plate pozamašnu sumu novca kako bi Jovanu Jeremić doveli na binu.

Iako vokalno nema predispozicije za dobru pevačicu, harizma i energija koju ima se publici dopada, te se navodi, da vlasnici lokala smatraju da bi ona pravila dobru zabavu. 

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Ovim povodom se oglasila i sama voditeljka koja je otkrila da su navodi istiniti, te da je već na jednoj proslavi dobila 400 evra bakšiša.  

- Istina je da sam dobila ponude, ali čekam pravu stvar. Nije isključeno da ću postati i pevačica jer sam ja pre svega zabavljač. Ja sam majka za nastupe, samo čekam pravu stvar, skupu priču. Dobila sam i bakšiš na jednom nastupu, 400 evra u cugu, ako počnem ozbiljno da se bavim ovim postaću brzo ‘kraljica bakšiša’. Treba unovčiti talenat, a ja se borim sama i to pošteno. Imala sam ponude i za spotove, ali sam odbila jer sam ja skupa - rekla je voditeljka, piše „Kurir“.

Amir Hamzagic/ATAImages
Jovana Jeremić

 

Po svemu sudeći, Jeremićeva ne za šta pre da izabere i gde je bolja zarada, da li u novinarstvu ili na estradi, ali ono što je sigurno, i kako sama kaže, svoj talenat će dobro unovčiti. 

Podsetimo, Jovana je u nekoliko svojih izjava istakla da će se oprobati i kao tekstopisac, sama je sebe opisala i kao proročicu, a njene izjave i gestovi u Jutarnjem programu za tren oka postanu viralni.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike