Pevač iz prve generacije "Zvezda Granda" otkrio istinu o Saši Popoviću posle 20 godina!

07.04.2023

09:11

0

Mislio je da direktor "Granda" maltretira ljude

Pevač iz prve generacije "Zvezda Granda" otkrio istinu o Saši Popoviću posle 20 godina!
Saša Popović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevač Darko Filipović poslavio se u prvoj sezoni talent-šou programa "Zvezde Granda", gde je zauzeo visoko četvrto mesto u superfinalu.

Za kratko vreme je postigao veliki uspeh, a osim po hitovima s početka karijere, publika ga pamti i po imitacijama raznih kolega sa estrada, a ona gde karikira ponašanje Tanje Savić prepričava se i dan danas.

Iako je za kratko vreme postigao veliki uspeh, Filipović se nakon prvog albuma "Trebaš mi" vrlo brzo povukao sa scene.

Darko se 2016. godine oženio Jasnom, a sada je, nakon dvadeset godina poznanstva, otkrio pravo mišljenje o direktoru "Grand" produkcije, Saši Popoviću. Pre takmičenja u pomenutom talen-šou, imao je potpuno drugačiju sliku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Filipović

- Sašu Popovića sam upoznao 2003. godine. Pre toga sam imao mišljenje o njemu da je jako strog i da maltretira. Međutim, kada sam ga zaista upoznao shvatio sam da je on sasvim običan čovek i jedan domaćin. On se prema šestorki odnosno prvoj ekipi Zvezde Granda postavio kao otac - rekao je pevač.

Darko se potom osvrnuo na privatni život, koji danas provodi znatno drugačije nego u doba najveće popularnosti, a uloga oca ga je promenila iz korena.

- Radim često i gledam da sam što više sa porodicom i detetom. Ne želim da propuštam njenu mladost i želim da to proživim kao otac - rekao je Filipović, prenosi Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Filipović sa suprugom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike