Topalko progovorio o Heleninoj trudnoći, pa najavio veliko slavlje!

04.04.2023

19:03

0

Pevač se nedeljama ograđuje kada ga pitaju o ćerkinoj trudnoći

Topalko progovorio o Heleninoj trudnoći, pa najavio veliko slavlje!
Milan Topalović Topalko sa ćerkom Helenom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Milan Topalović Topalko sinoć se pored brojnih kolega iz "Granda" pojavio na promociji nove pesme "Puste noći" drugoplasiranog takmičara iz "Zvezda Granda", Aleksandra Josifovskog.

Ono što je interesantno, jeste da je i sam Topalko zauzeo visoko drugo mesto u istom takmičenju 2009. godine, kada mu je u Beogradskoj areni pobeda izmakla "za dlaku" i otišla u ruke Darka Lazića.

Topalko je svim srcem podržao mladog kolegu Josifovskog, pa istakao da je oduševljen njegovim talentom, nakon čega se osvrnuo na ćerku Helenu Topalović i neutralno odgovorio na pitanja o njenoj trudnoći.

Antonio Ahel/ATAImages
Helena i Milan Topalović Topalko

Topalko je ovom prilikom podgrejao glasine o Heleninoj trudnoći, pa najavio veliko slavlje kada njihova porodica postane bogatija za još jednog člana, a on postane deda.

- Helena je dobro... Daće Bog, ja se nadam da će biti sve kako treba. Kad bude, čuće se... Proveselićemo se i radovati kao i svi - rekao je Topalko za 24sedam.

Podsetimo, Topalkova ćerka Helena se u tajnosti udala početkom septembra 2021. godine za Dragana Aleksića. Dugo se trudila da ga sakrije od očiju javnosti, objavljivavši slike na kojima se ne vidi njegovo lice, međutim, to nije potrajalo i publika je saznala ko je njen izabranik.

Instagram printscreen/topalko.top
Milan Topalović Topalko sa zetom i ćerkom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike