Darko Filipović smazao škorpiju! Pevač zgrozio sve jednim potezom: Dušu bih ispovraćao posle ovoga (VIDEO)

20.01.2023

11:45

0

Nije za one sa slabim želucem

Darko Filipović smazao škorpiju! Pevač zgrozio sve jednim potezom: Dušu bih ispovraćao posle ovoga (VIDEO)
Darko Filipović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Filipović rešio je da posle praznika da sebi malo oduška i otputuje na jednu egzotičnu destinaciju, gde takoreći uživa „za sve pare“.

Pevač je raj za oči i odmor za dušu potražio na Tajlandu koji ga je, po svemu sudeći potpuno očarao, te sa pratiocima redovno objavljuje fotografije i snimke kojima je pokazao kakve lepote poseduje Tajland.

 

 

Kao pravi turista, Darko je probao sve što mu se učinilo zanimljivim, te su tako na red došle i žive škorpije. Naime, dok je šetao po tamošnjoj lokalnoj pijaci, on je naišao na tezgu gde žive škorpije šetaju zarobljene u velikom providnom terarijumu odakle ih vade i spremaju kao specijalitet koji je Filipović probao.

- Nećete verovati sada ću prvi put u životu da probam pravu škorpiju - rekao je Filipović, a potom zagrizao škorpiju na štapiću koju je prethodno umočio u sos.

 

 

Ovaj prizor nikako nije za one sa slabim želucem. Iako su mnogi ostali zgroženi zbog Darkovog poteza, on je pošto je pojeo škorpiju konstatovao da je lepog ukusa.

- „Jaoo“, „Povraćam“, „Au brate, haos, svaka ti čast, ja bih dušu ispovraćao posle toga“, „Ala si ga smazao“, „Ti si lud brate moj“ - bili su neki od komentara korisnika Instagrama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike