Mančićeva o bivšoj ženi njenog Grka, a onda i njihovoj deci: Ovo je razlog zašto naslednice nikad nisu bile posebno bliske!

15.10.2022

16:22

1

Iako je tu dosta poštovanja, nikada nisu došle do toga da dele devojačke tajne

Mančićeva o bivšoj ženi njenog Grka, a onda i njihovoj deci: Ovo je razlog zašto naslednice nikad nisu bile posebno bliske!
Suzana Mančić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Suzana Mančić je već godinama u srećnom braku s Grkom Simeonom Ocomokosom i važe za jedan od onih parova koji su vremenom sve jači, uprkos tome što su često razdvojeni. Svakako, nije da među njima baš nikada nije bilo izazova. Svojevremeno, njegov odnos s bivšom ženom umalo da naruši ovaj harmonični koji i dalje gradi s našom voditeljkom.

On je, naime, nastavio da održava komunikaciju s nekadašnjom suprugom, a Mančićevoj je to navodno umelo prilično da zasmeta, prenose domaći mediji. Ipak, naučili su „i u tome da plivaju", a Suzana je s prethodnicom našla zajednički jezik pa su postale prijateljice, kao i s njenom decom koju je ona dobila sa Ocomokosom.

- Imam sreću da sam u vezi s vrlo civilizovanim, kulturnim i obrazovanim Grkom. Generalno, oni su vezani za porodicu, što izuzetno poštujem. Vode računa o svojoj deci, pa i o bivšim ženama, jer se tamo razvodom ne prekida odnos među supružnicima - objasnila je voditeljka jednom prilikom u intervjuu za „Story", nakon čega se dotakla svog razvoda, te toga kako joj u stvari uopšte nije predstavljalo problem to što i Simica ne odustaje od odnosa s majkom svoje dece.

„Ona je izuzetna osoba!"

- Kada sam se razvodila od supruga, zamišljala sam da će naš budući život biti i dalje povezan preko dece, ali nije dovoljno da samo ja imam takvu ideju, već da i drugi mogu u to da se uklope. Dobro sam se uklopila u grčku porodicu, mislim da sam uspela da izgradim solidan odnos sa Simeonovim ćerkama i nemam nikakav problem budem u društvu s njegovom bivšom suprugom, koja je izuzetna osoba. Možemo civilizovano da popijemo kafu i porazgovaramo, a da ne smetamo jedna drugoj. Za to i nema razloga, ako se ima u vidu da se on razveo pre 25 godina, a da sam ja ušla u njegov život sedam godina nakon kraha njihovog braka - ispričala je ona, a zatim priznala da naslednice zbog razlike u godinama nisu baš preterasno bliske.

 

 

- Simeon se oženio mlad pa je razlika u godinama među našom decom velika i one nikada nisu mogle da budu drugarice koje dele devojačke tajne. Ne mogu da kažem da su bliske kada nisu. Uvek sam opominjala svoju decu da se lepo vladaju kada su s njima u društvu i mislim da je to sasvim dovoljno - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike