Čime se bavi muž Suzane Mančić: Raskošna radna biografija bogatog grčkog biznismena koji je osvojio srce voditeljke

27.02.2023

21:47

0

Voditeljka uživa već godinama u ljubavi sa njim

Čime se bavi muž Suzane Mančić: Raskošna radna biografija bogatog grčkog biznismena koji je osvojio srce voditeljke
Suzana Mančić - Copyright ATAImages/ A.A.

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos u braku su od 2018. godine, ali njihova ljubav traje više od dve decenije. Bračni život na relaciji Srbija - Grčka njima očigledno i te kako prija, a kada nisu zajedno, oboje su posvećeni poslu.

Međutim, malo ljudi zna čime se to zapravo suprug Suzane Mančić bavi.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Suzana Mančić

Kako se navodi, Simeon je studirao pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu. Njegova radna biografija je raskošna: bio je stručnjak za komercijalu pri američkoj ambasadi u Atini, izvršni direktor Američko-helenske privredne komore, kao i generalni sekretar poslovnih saveta između Grčke i još nekoliko zemalja. 

U Atini je 1997. osnovao SGT, kompaniju za korporativne komunikacije, a tri godine kasnije otvorena je i filijala u Beogradu – Tsomokos Group International (TGI).

Kako se navodi, ova firma domaćim i stranim klijentima koji nameravaju da konkurišu na regionalnom i međunarodnom tržištu nude visokokvalitetne komunikacione usluge.

Profimedia
Simeon Ocomokos, muž Suzane Mančić

Suzana je, inače, nedavno za 24sedam otkrila tajnu kako je smršala, te priznala da je to učinila zbog supruga, koji joj uvek udeli komplimente kada se reši viška.

Ona nam je priznala da joj zbog njega nije teško ni da gladuje, ali to sigurno sada nije slučaj, s obzirom na to da je otputovala u Atinu, gde uživa sa svojim dragim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike