Ovo niste znali o Dru Barimor: Kum joj je čuveni reditelj, a 18 meseci je živela u psihijatrijskoj ustanovi

05.04.2023

07:45

0

Slava i popularnost po nju su došle veoma rano

Ovo niste znali o Dru Barimor: Kum joj je čuveni reditelj, a 18 meseci je živela u psihijatrijskoj ustanovi
Dru Barimor - Copyright Profimedia

Dru Barimor je svetski poznata glumica i televizijska voditeljka. Smatraju je "dragim kamenom" Holivuda, a proslavila se ulogom u filmu "E.T.", kada je imala samo sedam godina.

Njen život nije nepoznanica za javnost, ali i dalje postoje neke zanimljivosti koje o njoj verovatno niste znali.

Još je bila u pelenama kada je dobila prvu ulogu

Iako Dru svi znaju po popularnom filmu, ona je zapravo prvu ulogu dobila kada je imala samo 11 meseci. Tada se pojavila u reklami za jedan poznati brend.

Profimedia
Dru Barimor

Pozirala za Plejboj

Kada je imala 19 godina, Dru je pozirala za januarsko izdanje Plejboja, davne 1995. Njen kum joj je, nekoliko godina kasnije, na poklon poslao fotošopirane fotografije na kojima je imala odeću, sa porukom: "Pokrij se".

Pas joj je spasio život

Dru Barimor i njenog tadašnjeg dečka Toma Grina je 1998. godine, usred noći, probudio njen pa Flosi i tako im spasio život. Naime, u kući je izbio požar, a Flosi je lajala i grebala vrata spavaće sobe kako bi ih probudila.

Kada su izašli napolje, pozvali su vatrogasce, a kako su se tu pojavile novinarske ekipe, ona im je samo rekla "Hvala Bogu na Flosi".

Njen prvi pas je preminula 2010. godine, a Dru je njen pepeo prosula u Gandijevom domu u Nju Delhiju, jedan deo blizu budističkog manastira na Himalajima kao i pored reke Gang. 

Profimedia
Dru Barimor

Smatra sebe biseksualkom

Pre 20 godina, u intervjuu koji je dala, Dru je rekla da voli i žene.

- Da li me seksualno privlače žene? Da. Totalno. Ja smatram sebe biseksualkom - rekla je ona, a kako je istakla, u mlađim danima se zabavljala sa dosta devojaka.

Nije prva glumica u porodici

Njena majka Džejd i otac Džon su bili takođe glumci, doduše ne toliko popularni. Mnogi drugi članovi njene porodice takođe su u glumačkom svetu, a njen deda je igrao u filmovima "Dr. Jekyll and Mr. Hyde" (1920), "Sherlock Holmes" (1922) i "The Sea Beast" (1926).

Profimedia
Dru Barimor

Kum joj je poznati reditelj

Kao što je poznato, Dru se proslavila u filmu "E.T." koji je režirao Stiven Spilberg, a koji u glumičinom životu ima važnu ulogu - on je njen kum.

- On mi je promenio život. Bio je očinska figura u mom životu, što nisam shvatala dok nisam postala starija. Zove me svojim prvim detetom, a bio je skandalizovan što sam nosila crveni karmin i slikala se za "Plejboj" - ispričala je Dru kroz smeh. 

Živela je 18 meseci u psihijatrijskoj ustanovi

Barimorova je primljena u psihijatrijsku ustanovu kada je imala 13 godina, a tamo je provela 18 meseci.

- Bila sam divlje dete i toliko sam bila van kontrole da nisu znali šta da urade sa mnom. Moja majka je pozvala prijateljicu koja je imala ćerku sličnu meni i odvezle su me usred noći u tu ustanovu - ispričala je Dru svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike