Ne znam šta nije u redu sa mnom! Dru Barimor mesecima apstinira od intimnih odnosa

22.09.2022

17:41

0

Glumica je priznala da joj se pola godine ne čini kao dug period

Ne znam šta nije u redu sa mnom! Dru Barimor mesecima apstinira od intimnih odnosa
Dru Barimor - Copyright Profimedia

Glumica Dru Barimor bez ikakvog ustručavanja sa svojim fanovima deli detalje iz privatnog života. Tako je u razgovoru sa Rosom Metjuzom priznala da joj se šest meseci s*ksualne apstinencije ne čini mnogo, kao i da bi mogla čak i duže izdražati.

Ova tema se otvorila dok su pričali sa glumcem Endruom Garfildom, o tome kako se spremao za svoju ulogu u filmu "Tišina" iz 2016.

Profimedia
Dru Barimor

 

- Pa suzdržavam se od s*ksa, radio sam to celih svojih 20-ih - našalio se Metjuz, a onda se uključila i Dru

- Pomislila sam: "Šta nije u redu sa mnom da mi se šest meseci ne čini kao dug vremenski period? - dodala je Barimorova.

Ros joj je odmah skrenuo pažnju da će njena izjava "kako nije ništa strašno provesti šest meseci bez s*ksa" biti glavna tema medija. 

Podsetimo, Dru je još u martu otkrila kako Metjuz da ponekad sanja svoje bivše. Na pitanje da li je Barimorova nekad sanjala svoje nekadašnje partnere, ona je imala spreman odgovor.

Profimedia
Dru Barimor

 

- Mislim da je to jedino mesto gde ovih dana dobijam akciju, Ros. Svakih šest meseci sanjam vruće snove i govorim 'O moj Bože! Libidonozna sam i živa - dodala je glumica.

Metjuza je zanimalo što znači libidinozan.

- Libidinozan - kao da imam libido. Kao da sam živahna i imam puls - objasnila je Barimorova zaključivši da su snovi sigurno mesto za rešavanje mnogih stvari. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike