Dru Barimor nije bila u ljubavnoj vezi od 2016. godine: Nisam osoba kojoj treba seks

17.10.2022

13:49

0

Autor: Marija Mitić

Glumici su nakon razvoda od Vila Kopelmena prioritet isključivo njene dve ćerke

Dru Barimor nije bila u ljubavnoj vezi od 2016. godine: Nisam osoba kojoj treba seks
Dru Barimor - Copyright Profimedia

Glumica Dru Barimor otkrila je da nije imala emotivnog partnera otkako se razvela od supruga Vila Kopelmena, 2016. godine, sa kojim ima dve ćerke. Kako je izjavila, i njen pogled na intimne odnose se potpuno promenio, pa joj tako oni uopšte nisu potrebni.

Glumica je svoju ličnu priču podelila u okviru najnovijeg bloga gde je navela kako ne mrzi seks, već na njega i na ljubav gleda kao na dve različite stvari.

- Sa svojih skoro 48 godina se potpuno drugačije osećam u vezi intimnosti nego što sam se osećala tokom odrastanja. Nisam imala roditelje koji su mi bili uzori i od malih nogu sam se družila s ljudima na odrasli način - otkrila je glumica u svom novom blogu o apstinenciji samohrane majke.

U prošlosti je rekla kako je tražila ‘uzbuđenje, potvrdu i avanturu‘ kroz seksualne odnose, dok je to sada potpuno iskorenila.

Profimedia
Dru Barimor

- Nakon dvoje dece i odvajanja od njihovog oca, promenila sam fokus kada je u pitanju ljubav prema samoj sebi i moje dve ćerke - nastavila je dodajući kako to ne uključuje muškarce, niti ih je uključivalo jedno vreme.

Tada je komentarisala i kako joj je terapeut jednom rekao da seks nije ljubav, već samo izraz ljubavi, što joj je dosta pommoglo.

- Ceo sam život tražila takve reči koje bi mi pomogle da shvatim razliku i sada, zahvaljujući njemu, razumem. Otkako sam samohrana majka, nisam mogla da imam intimnu vezu - priznala je i naglasila kako bi možda i mogla uskoro da uđe u vezu, no da joj to nikako nije prioritet.

 

 

- Nisam osoba kojoj treba seks. Ja sam neko ko je duboko predan podsticanju načina na koji bi mlade devojke, moje ćerke i ja kao žena, trebalo da funkcionišemo u ovom svetu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike