Dru Barimor se posle razvoda odala alkoholu: Slomila sam se

29.12.2022

17:05

1

Glumica je teško podnela rastanak sa kolegom Vilom Kopelmanom

Dru Barimor se posle razvoda odala alkoholu: Slomila sam se
Dru Barimor - Copyright Profimedia

Holivudska glumica Dru Barimor teško je podnela razvod od kolege Vila Kopelmana. Kako je upala u minus fazu, utehu je pronašla u alkoholu, a njen život se okrenuo naglavačke, piše Page Six. 

- Postoje trenuci kada pogledaš nekoga ko je jak, ali u tom trenutku slomljen, i pomisliš: „Kako se to dogodilo?" Ja sam bila ta osoba. Slomila sam se - rekla je ona i dodala da se iz Kalifornije preselila u Njujork:

Profimedia
Dru Barimor

- Alkohol je za mene bio konstanta. Nisam mogla da se promenim. Bila sam slaba i nisam mogla da uradim ono što je najbolje za mene - priznala je ona.

Kada je videla da je situacija sa alkoholom otišla predaleko, svoj problem je shvatila ozbiljno, otišla je na terapiju i danas se može reći da nije zavisnica od ovog poroka.

Profimedia
Dru Barimor

- Kada se zaglavite u obrascu ponašanja ili ako prolazite kroz neke situacije, nije dovoljno samo da ih naglas priznate, morate se naterati da kažete da ste spremni na promene. Mislim da svi mislimo da smo veoma slabi ako ne napravimo te promene - rekla je Dru prošle godine za CBS Mornings.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike