Aca Lukas prvu ženu ostavio zbog Nataše, a ona ga prevarila sa manekenom iz Cecinog spota: Pljunuo sam ga! (FOTO)

01.04.2023

15:25

0

Goran i Nataša su se "smuvali" dok je Lukas bio u Americi

Aca Lukas prvu ženu ostavio zbog Nataše, a ona ga prevarila sa manekenom iz Cecinog spota: Pljunuo sam ga! (FOTO)
Aca Lukas - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Aca lukas, To sam ja

Život kontroverznog pevača Ace Lukasa intrigirao je javnost od samog pojavljivanja na javnoj sceni, a burnu biografiju pre dve godine pretočio je i u pisanu formu, te se u njegovoj autobiografiji "Ovo sam ja" mogu pročitati razni detalji pevačevog ljubavnog života i karijere.

Ženio se tri puta

Aleksandar Vuksanović iza sebe ima tri neuspešna braka. Sa prvom suprugom Svetlanom, koju je upoznao još u školskim danima, ima sina Lazara i ćerku Miljanu, druga supruga Nataša podarila mu je Andreja, dok je sa trećom, Sonjom Vuksanović dobio ćerku Viktoriju.

Prva supruga Svetlana radi u prodavnici zdrave hrane i vodi miran život, daleko od očiju javnosti, a nikada nije ni imala želju da se eksponira.

Aca Lukas "Ovo sam ja"
Aca Lukas sa prvom suprugom Cecom

Nataša se vratila u Beograd

Dok se o turbulentnoj romansi sa Sonjom Vuksanović zna gotovo sve, javnost je malo upoznata sa Lukasovim drugim brakom koji je takođe bio buran.

Acina druga supruga Nataša se ponajmanje pominje u javnosti, a sa njom je zapravo bio u vanbračnoj zajednici. Godinama se u medijima spekulisalo da Nataša danas živi u Nemačkoj, a samo su retki znali da se vratila u Beograd, udala i rodila još jedno dete.

Prevarila ga sa manekenom iz Cecinog spota

Natašin drugi muž, Goran Andrejić, je takođe poznat javnosti, ali na prvu retko ko može da zaključi o kome je tačno reč. Široki auditorijum ga pamti kao crnokosog manekena iz spota Cece Ražnatović za čuvenu pesmu "Kukavica" koja je snimljena 1993. godine.

Izvesna Tatjana, koja u pomenutom spotu glumi Goranovu suprugu, godinu dana kasnije to je zaista i postala, međutim, ljubav nije dugo potrajala.

Lukas je u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja" otkrio kako su se ukrstili putevi Nataši i Goranu, a detalji su šokirali javnost.

- Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena - napisao je Aca Lukas.

- Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. "Pali", rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše - zaključio je Aca Lukas.

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Lukas

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike