Anđelka Prpić otišla na odmor, a trudnički stomak u prvom planu (FOTO)

28.03.2023

18:37

0

Glumica ne skida osmeh sa lica

Anđelka Prpić otišla na odmor, a trudnički stomak u prvom planu (FOTO)
Anđelka Prpić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Anđelka Prpić dugo je krila da je u blagoslovenom stanju, a kako je vreme odmicalo, stomak je rastao, te ona više nije želela da trudnoću drži u tajnosti. Nedavno je otišla na trudničko bolovanje, a sada je rešila i da malo putuje, a kao destinaciju za odmor je odabrala Grčku. 

Dok je obilazila uske ulice u Grčkoj, Anđelka je uživala u sunčevim zracima, a njen trudnički stomak je bio u prvom planu, a uska haljina ga je dodatno isticala. Sa kim je otišla na ovu destinaciju još uvek nije poznato, ali jedno je sigurno - osmeh ne skida sa lica. 

Podsetimo, Anđelka je u žižu javnosti dospela kada se saznalo da je otpočela emotivnu vezu sa najboljim drugom svog bivšeg supruga Darija Prpića sa kojim čeka bebu. Iako nikada u javnosti to nije želela da prizna, jedno njihovo javno pojavljivanje je sve reklo. 

Iako se na društvenim mrežama mnogo polemiše o glumičinom emotivnom statusu i privatnom životu, njen otac ističe da ona ima punu podršku svoje porodice u svemu.

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: "Je li šta je bilo, šta je ovo...", stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - kazao je iskreno Anđelkin otac za medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike