Fakultet mu je prioritet! Peja se oglasio nakon što je njegov sin počeo da radi na televiziji: Tu sam i ja počeo pre 30 godina

03.11.2022

12:55

0

Voditelj je ponosan na svog naslednika i smatra da je napravio dobar izbor

Fakultet mu je prioritet! Peja se oglasio nakon što je njegov sin počeo da radi na televiziji: Tu sam i ja počeo pre 30 godina
Zoran Pejić Peja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, zaposlio se na novoj televiziji "Insta" gde će raditi poslove organizacije. 

Kako su neki pisali da postaje voditelj, njegov otac je to demantovao, ali istakao da je ponosan na svog naslednika.

24sedam/Nemanja Vujčić
Zoran Pejić Peja

- Jovan nije postao voditelj, već organizator. Bavi se organizatorskim poslom na "Insta TV". Tu se zaposlio i jako mi je drago zbog toga. On je sada u tim godinama i treba da pogleda sve poslove i da odabere sebi put. Međutim, on završava Ekonomski fakultet, to mu je prioritet, a ovo je samo da vidi šta sve u životu može da se radi - objasnio je Peja i dodao:

- Njemu je to sad jako interesantno, mnogo je srećan. To su sve moji prijatelji, sa njima sam radio i ja. Život je stvarno čudo, moje dete se posle toliko godina zaposlilo na Pinku, tamo gde sam ja počeo pre trideset i koju godinu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zlata Petrović i Jovan Pejić

Peja se prisetio perioda kada je i sam radio na pomenutoj televiziji, a za koju ga vežu samo lepe uspomene.

- Drago mi je da je okružen dobrim ljudima, koji mu pomažu, čak mu nude i hranu, slatkiše. Baš sam srećan zbog toga jer znam da moj život koji sam radio i živeo, nisam ga uzaludno potrošio – zaključio je on za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike