Zlata Petrović bi volela da joj se sin oženi pevačicom: To su žene koje su prošle sve! Jovan već bacio oko na njenu koleginicu

27.09.2022

17:56

1

Pevačica smatra da su one koje se predstavljaju fine zapravo najopasnije

Zlata Petrović bi volela da joj se sin oženi pevačicom: To su žene koje su prošle sve! Jovan već bacio oko na njenu koleginicu
Jovan Pejić i Zlata Petrović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Zlata Petrović se u poslednje vreme često na javnim događajima pojavljuje u društvu sina Jovana, kog je dobila sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. Kako je nedavno njena najbolja prijateljica Goca Božinovska napravila svadbu sinu Mirku, Zlata ne krije da bi volela da se i njen naslednik uskoro oženi,

Kako je istakla, ona se na svadbi Mirka Šijana i Bojane Rodić provela odlično, ali sumnja da bi tako bilo kada bi ona pravila svom nasledniku svadbeno veselje.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Zlata Petrović

- Provela sam se fenomenalno na svadbi kod sina moje Goce. Ponela me je ljubav na toj proslavi, mislim da ni u jednom trenutku nije bilo degutantno to što sam se popela na stolicu. Mislim da čak na svadbi sina Jovana ne bih bila takva. Bila bih sigurno ukočena. Znam po Goci, koliki je to stres i pripreme, a ovde sam došla odmorna i pripremljena na veselje - kaže Zlata.

Ona je otkrila i kakvu bi snajku volela da joj dovede sin Jovan.

- Jovan je mlad, tek ima 22 godine. Završava četvrtu godinu fakulteta. Dolaze devojčice kod njega, upoznajem se sa njima, ali ništa to nije ozbiljno. Ja bih najviše volela da on nađe ženu, devojku, da je prošla sve. Upravo pevačicu - kaže Zlata za Kurir i nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
Zlata Petrović sa sinom Jovanom

- Kad god su mu dolazile devojčice kući, ja uvek kažem "Kako je fina i vaspitana", a on mi kaže "Molim?". Te fine su najopasnije. Pevačice su, pre svega, dobre majke, domaćice, tako da bih najviše volela kad bi se odlučio za njih.

Zlata je ovom prilikom priznala da je Jovan bacio oko na njenu koleginicu, ali nije želela da otkrije o kome je reč.

- Ne bih otkrivala ko je u pitanju. Tu su, istih godina, dve godine više ili manje - rekla je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zlata Petrović sa sinom Jovanom

Ona je priznala da trenutno nije zaljubljena, ali da joj ne bi smetalo da nađe i 10 godina mlađeg dečka.

- Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera. Mislim da se to desi. Ja sada i nemam kad za ljubav, jer se uvek dam cela. Možda kad završim sa majstorima po kući i nađem nekog - rekla je Zlata kroz smeh i dodala da joj ne bi smetalo da nađe mlađeg dečka:

- Tu pravila ne postoje, niko ne gleda godine. Ne bi mi smetalo da nađem dečka mlađeg od sebe, pa i 10 godina mlađi, što da ne. To apsolutno nema nikakve veze ako se neko slaže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike