Darin bivši konačno otkrio kako zarađuje novac! Progovorio i o vezi sa pevačicom: Ona je prava dama

13.07.2022

17:31

0

O Tonijevom raskalašnom životu se mnogo pisalo, a on je otkrio da li ga finansira otac

Darin bivši konačno otkrio kako zarađuje novac! Progovorio i o vezi sa pevačicom: Ona je prava dama
Dara Bubamara i Marko Dujaković Toni - Copyright Printscreen Instagram/rbtony1

Marko Dujaković, domaćoj javnosti poznatiji kao Toni i bivši momak pevačice Dare Bubamare, otvoreno je pričao o vezi sa pevačicom, razlike u godinama, ali i čime se bavi, pa uvek ima novca za skupocena putovanja. 

Toni je širokoj narodnoj masi postao poznat kao Darin dečko, zbog čega se ne srami, a sa njom je danas kako kaže, u prijateljiskim odnosima i za nju ima samo reči hvale.

Printscreen Instagram/rbtony1
Toni i Dara

 

 

- Prijateljskom. Moja želja, a ni namera nije bila da budem deo javnosti, naročito ne preko svog privatnog iliti emotivnog života. Dara je prava dama i o njoj imam samo reči hvale. Cenim njen rad i karijeru i mogu da kažem da je pravi drug, divna majka i profesionalac.

Velika razlika u godinama za njih nije predstavljala nikakav problem, a Toni otkriva da li i inače voli starije dame.

- Volim žene sa kojima mi se poklopi energija. To je bio slučaj sa Darom. Razlika u godinama mi nije bila važna. Kod žene mi je važno da vodi računa o sebi tako što poštuje svoj lik i delo, neguje se i uvek je nasmejana. Ne volim namćore, uobražene i umišljene žene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony👑 (@rbtony1)

 

Čovek za kog se tokom veze s Darom spekulisalo da mu je otac i da pevačica i biznismen troše njegove pare je zapravo njegov najbolji prijatelj.

- On mi je mnogo pomogao i pogurao me da uspem kako u poslu, tako i u životu. On je moj prvi investitor i čovek koji je u mojoj ludoj zamisli video "to nešto".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony👑 (@rbtony1)

 

O tome kakav je šmeker i koje je poznate dame startovao, on ipak ne želi da priča. 

- Ništa ne krijem, ali nemam nameru da javno govorim o tome sa kim se viđam. Prvi put se javno oglašavam da bi ljudi čuli istinu. Znam da im je zanimljivo da čitaju ko je sa kim u vezi, ali smatram da takve stvari treba da budu deo privatnosti. Ono što objavim na društvenim mrežama dovoljan je pokazatelj šta želim da izađe u javnosti - priča Toni i otkriva kako zarađuje. 

- Živim normalno od svog rada. Okrenut sam poslu i putovanjima. Volim da obilazim svetske metropole, upoznajem njihovu kulturu, usavršavam jezik i da uživam. Raskalašno je prejaka reč u mom slučaju. Ja sam prosečna i normalna osoba koja samo živi i uživa u svom životu. Glavni izvor prihoda dolazi od investiranja u kriptovalute. U taj svet sam ušao 2017. Bavim se i investicijama koje donose neverovatne profite. Radim sa nekretninama i luksuznim satovima - kazao je Darin bivši za domaće medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike