Ej Džej iz „Bekstrit bojsa" i njegova supruga rešili da se rastanu: „Uzeli pauzu" posle 12 godina braka, a ovo su im planovi za budućnost!

28.03.2023

14:55

0

Nada da će danas-sutra biti bolje ih još ne napušta

Ej Džej iz „Bekstrit bojsa" i njegova supruga rešili da se rastanu: „Uzeli pauzu" posle 12 godina braka, a ovo su im planovi za budućnost!
Rošel Dijana i Ej Džej Meklin - Copyright Profimedia

Ej Džej Meklin iz „Bekstrit bojsa" i njegova supruga Rošel rešili su da se rastanu posle 12 godina brata. Trenutno im je, kažu, neophodna pauza i nadaju se da ih „čeka bolje sutra".

- Teško je biti u braku, održati ga, ali se i te kako isplati - naglasili su u zajedničkom saopštenju, prenosi „E!News", u kom su oni dodali kako su se na ovaj korak odlučili udruženim snagama.

- Moramo da poradimo malo na sebi, pa tako i našoj vezi u nadi da ćemo se ponovo udružiti, jači nego ikada - objasnio je dalje par.

Zatim, otkrili su i tačno kakvi su vam planovi za budućnost.

- Plan je da ponovo budemo zajedno i nastavimo da negujemo ljubav koja nas vezuje, kao i našu porodicu. Sve što od vas tražimo je malo privatnosti i poštovanja u ovom trenutku - zaključili su.

Ej Džej Meklin, Profimedia
 

Podsetimo, Rošel i Ej Džej venčali su se u decembru 2011. godine. U braku, dobili su dvoje dece koja su pevaču pored supruge bila ogromna podrška dok se borio s alkoholizmom i svim silama pokušavao da se iščupa iz kandži droge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike