Pamela sa Džonom ni dve nedelje nije bila u braku, ali to joj je „kupilo" mesto u testamentu: Otkriveno koliko će dobiti u kešu!

30.01.2023

06:45

0

Posle silnih poklona rešio je da joj ostavi i, mnogi kažu, najznačajniji

Pamela sa Džonom ni dve nedelje nije bila u braku, ali to joj je „kupilo" mesto u testamentu: Otkriveno koliko će dobiti u kešu!
Pamela Anderson - Copyright Profimedia

Bivši frizer i poznati filmski producent Džon Piters „stajao je na ludi kamen" čak pet puta, međutim jedna o njegovih žena, saznaje se, zasigurno je imala posebno mesto u njegovom srcu. U pitanju je Pamela Anderson, koju je prema sopstvenom priznanju uvrstio u svoj testament i ostavio joj „trebalo njoj to ili ne" 10 miliona dolara.

- Uvek ću voleti Pamelu. Ona će zauvek biti u mom srcu - počeo je on u razgovoru za „Variety" pre nekoliko dana", pa nastavio:

„Ona to i ne zna" - siguran je on...

- Šta više, u mom je testamentu, ostavljam joj 10 miliona dolara. Ona to i ne zna. Niko ne zna. Prvu put sam to kazao sada naglas. Možda nije trebalo to da uradim.

- To je, uglavnom za nju, trebalo joj ili ne - zaključio je.  

Podsetimo, par se venčao 2020. godine, pa se rastao posle svega 12 dana.

Ona je po društvenim mrežama bila isticala kako se nikada i zvanično nije udala za njega, naglašavajući kako među njima „nema zle krvi". O njemu, kao što je i uvek, često govori u pozitivnom tonu. Znaju se od 1989. godine. Za pomenute medije je kazala kako će ga „voleti do smrti".

Svojevremeno, inače, Džon je Pamelu gotovo „zatrpavao" skupocenim poklonima. Na kućnu adresu bi joj stizale kutije iz Kartijea, Ralfa Lorena, Azedina Alaje, prenosili su tamošnji mediji, a sudeći po njenim memoarima. Jednom prilikom, poklonio joj je i kabriolet marke Mercedes.

Džon Piters, Profimedia
 

Prema njegovim biografskim podacima, međutim, ona i te kako jeste bila jedna od njegovih vrlo zvaničnih žena, pored Mindi Vilijamson, Kristine Forsajt, Lesli En Voren i Henrijete Zampitele.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike