Elenu Kitić tviteraši urnisali: Bode oči koliko si nepismena (FOTO)

27.03.2023

19:27

0

Pevačicu hejteri nisu štedeli

Elenu Kitić tviteraši urnisali: Bode oči koliko si nepismena (FOTO)
Elena Kitić - Copyright Instagram printscreen/elenakitic

Elena Kitić i Marina Cvetković poznatija kao Mahrina ušle su u raspavu putem društvenih mreža, jer je Mahrina objavila novu numeru pod nazivom „Tu si zauvek“ i spot za istu, koja je umnogome podseća na Elenin singl „Fobije“, te ju je pevačica optužila za krađu.

Kitićeva je u detaljnom obraćanju na Instagramu rekla šta sve zamera koleginici, a tviteraši su se potom raspisali na pomenutoj platformi, napadajući je da je nepismena. Naime, kako Elena u oglašavanju na Instagramu nije koristila veliko slovo, niti zarez, svaku rečenicu započinjala malim slovom, tviteraši su je urnisali negativnim komentarima, ističući da je nepismena. 

- „Bode oči koliko je nepismena“, „Ne zna gramatiku“, „Koliko ona nepismena i piše nepovezano, šta je ovo“, „Elena Kitić pronađena nepismena, jer tata može sve da kupi osim obrazovanja i harizme“, „Elena Kitić, da angažuje lektora za svoje storije, hitno je“ - bili su neki od komentara tviteraša. 

Podsetimo, Elena je nekoliko minuta nakon što je izašla Mahrinina pesma skrenula pažnju da je novi singl, kopija njenog, a onda je usledilo pravdanje Cvetkovićeve, da je pesmu napisala sama i posvetila je preminuloj baki, te da je samo u nekim momentima tražila inspiraciju u Kitićevoj, ali Elena, to nije želela da prihvati kao opravdanje, te je ponovo udarila na koleginicu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike