Elena i Mile Kitić konačno objavili duetsku pesmu: Intrigantni naziv numere oca i ćerke izazvao lavinu reakcija! (VIDEO)

23.03.2023

15:30

1

Otac i ćerka napokon ukrstili glasove

Elena i Mile Kitić konačno objavili duetsku pesmu: Intrigantni naziv numere oca i ćerke izazvao lavinu reakcija! (VIDEO)
Elena i Mile Kitić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATAImages

Dugoiščekivani projekat popularnog oca i ćerke konačno je ugledao svetlost dana. 

Mile i Elena Kitić danas su objavili duetsku numeru pod radnim nazivom "Pare", a pregledi na Jutjubu planuli su već u prvim minutima. Iako javnost već godinama očekuje njihovu saradnju i ukrštanje glasova na zajedničkom projektu, nije bilo lako pronaći pesmu koja će spojiti mladost i iskustvo i na pravi način prezentovati njihov talenat.

Nema sumnje da porodica Kitić od pesme "Pare" očekuje mnogo, što su pokazali i visokobudžetnim spotom, koji je već izazvao lavinu reakcija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

Ono što je posebno interesantno, jeste to da je tekst za pesmu pisao dugogodišnji Elenin saradnik, pokojni Milan Laća Radulović, a muziku je radio njen dečko, reper i producent Mihailo Vujić Miksa.

- Hvala svim ljudima koji su učestvovali u stvaranju ovog epik projekta - napisala je Elena na svom Instagramu, nakon čega je odmah usledio i Miksin komentar, koji je pokupio mnoštvo lajkova.

Inače, Elena Kitić je tek nedavno obelodanila vezu sa Miksom objavivši zajedničku fotografiju, iako se mesecima ranije znalo za njihovu romansu. 

Instagram printscreen/elenakitic
Elena i Mile Kitić

Spekuliše se da je Mile u ćerkinu karijeru uložio milione, a sudeći po projektima koje izbacuje, nema sumnje da je tako.

U nastavku teksta možete poslušati pesmu i pogledati spot Elene i Mileta Kitića za kompoziciju "Pare".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike