Teodora i Mahrina lažirale svađu: Zabrinute za uspeh nove pesme dopustile sebi da obmanu javnost! Fanovi besni!

08.12.2022

18:07

0

Pevačice na udaru pratilaca zbog marketinškog trika

Teodora i Mahrina lažirale svađu: Zabrinute za uspeh nove pesme dopustile sebi da obmanu javnost! Fanovi besni!
Teodora Džehverović i Mahrina - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages/M.M.

Teodora Džehverović i Mahrina nedavno su imale dramu na internetu. Naime, Mahrina je objavila Teodorine glasovne poruke iz privatnog četa, što se Džehverovićevoj nimalo nije svidelo, a onda je umesto dueta koji su planirale usledilo otpraćivanje sa Instagrama, koje je ruzultiralo suzama mlade Marine Cvetković, koja je sve objavila na svom TikTok nalogu.

Međutim, par nedelja nakon lažne svađe i loše glume, Mahrina i Teodora objavljuju duetsku pesmu, i priznaju da je čitav sukob bio marketinški trik.

 

@mahrinaye Teodora pls zaprati me necu te vise pitati za duet… @teodoradzehverovic97 ♬ original sound - mahrinaye

 

Pevačice su jedna drugoj javno čestitale na dobro obavljenom poslu oko lažne svađe, međutim, naišle su na veliki broj kritika fanova i pratilaca, koji se osećaju prevareno, iako je u prvi mah sve delovalo kao loša gluma.

"Morate nam priznati da smo odradile dobar marketing. Još bolje je sve ono što vas čeka u pesmi. Ljube vas Džehvi i Mahri“, napisala je Teodora na svom Instagramu uz reklamnu fotografiju sa snimanja spota, dok je Mahrina za razliku od nje uputila izvinjenje svojim fanovima. "Izvinite. Nemojte da se ljutite na nas i uživajte u pesmi".

Antonio Ahel/ATAImages
Teodora Džehverović

Da li su pevačice bile sumnjičave kada je uspeh njihove nove pesme u pitanju, pa su se poslužile trikom za privlačenje pažnje, ili su pak samo imale loše savetnike?

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike