Nema „izvini" kad se zameriš Džehverovićevoj: Mahrina u suzama objavila njihove poruke, a od dueta tek nema ništa! (FOTO/VIDEO)

22.11.2022

12:40

1

Pevačica nije krila svoje razočaranje, a njenu koleginicu je to i te kako zabolelo

Nema „izvini" kad se zameriš Džehverovićevoj: Mahrina u suzama objavila njihove poruke, a od dueta tek nema ništa! (FOTO/VIDEO)
Mahrina - Copyright ATAImages/M. M.

Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, zaplakala je i na TikToku zbog drame s Teodorom Džehverović, s kojom je imala želju da snimi duet.

Kada je dobila negativan odgovor, naime, objavila je glasovne poruke koje su razmenile, međutim Teodori se to nije baš dopalo.

Teodora Džehverović, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Kasnije, Mahrina je saznala i kako je „mala Džehva" više ne prati na Instagramu, što ju je samo dodatno povredilo, jer prema njenim rečima - nije imala nikakve zadnje namere.

- Iskreno, malo mi je bez veze što si objavila moju glasovnu poruku javno. Ispada sada da dajem nekome lažnu nadu, a samo sam mislila da je nova godina blizu, te da ćemo se uskoro čuti... Nisam ovo očekivala - poručila joj je Džehverovićeva, što je Cvetkovićeva takođe podelila sa fanovima na TikToku.

 

@mahrinaye

Izgleda da se malo naljutila

♬ original sound - mahrinaye

 

- Izvini, nisam znala da ti smeta da javno prikazujem tvoje poruke. Nije bilo lepo od mene, ali samo sam želela duet - kazala je ona u svom snimku, pa i ostala u suzama.

- Teodora me je otpratila sa Instagrama... Od jedne želje da snimimo duet, ostala sam i bez praćenja. Ne samo da neću snimiti duet, nego sam 10 svetlosnih godina daleko do toga - govorila je tužna Mahrina, sigurna da joj je Teodora ovime zatvorila sva vrata.

Mahrina, TikTok screenshot / mahrinaye
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike