Jovana Jeremić bije sedmu medijsku bitku! „Zalepila" Marića: Pretvorio se u ozlojeđenog matorca, umesto u mudrog starca!

22.09.2022

18:45

2

Voditeljka već mesecima „ratuje" s mnogima, a sad i s nekadašnjim mentorom

Jovana Jeremić bije sedmu medijsku bitku! „Zalepila" Marića: Pretvorio se u ozlojeđenog matorca, umesto u mudrog starca!
jeremic jovana tuzbe copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay/Youtube

Voditeljka jutarnjeg pograma na ružičastoj televiziji, Jovana Jeremić, već izvesno vreme vodi ljute bitke s raznim imenima sa domaće scene. Svima odgovara u poznatom stilu - oštro, s dosta argumenata i ne libi se da tuži onoga za koga smatra da je prešao granicu. 

Pojedincima je na Instagramu čak i poručila „da bi im bolje bilo da su se uhvatili za dalekovod, a ne za nju." 

Omalovažavanje koje trenutno tvrdi da je doživela od nekadašnjeg učitelja i saradnika Milomira Marića bacilo ju je u takvu vatru da se u razgovoru za 24sedam gotovo zarekla da joj se ništa slično ovome više nikada neće dogoditi. Upitana odakle joj snage da se tako često, a jednako žustro obračunava sa svojim „napadačima", odgovorila je:

„Dosta je!"

- Nemam problem sa tim, jer sam javna ličnosti i to je moja obaveza. Nisam tip urednice koja će da ćuti. Sve nepravde koje sam trpela u prethodnih 10 godina više nikad neću, u vezi sa Prasetom, sa Marićem, za sve. Može Sveti Petar da me zove, kao što su me od jutros i zvali, ovoga puta ću da „stanem na rep" svakome ko, prvo, napada žene u medijima. 

Pod drugu je stavku stavila to što je jaka, uspešna i ostvarena žena, pa da kao takva neće dozvoliti da neko svoje komplekse istresa na njoj. Pošto zna koliko vredi, smatra da za potcenjivanje nema mesta, a onda se dotakla i šera televizije „Hepi" koji je, prema njenim rečima, prepolovljen od perioda kada je ona otišla iz te kuće. 

Jovana Jeremić, Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Sve napamet znam. Dok sam ja radila na „Hepiju", šer jutarnjeg je bio 14, odnosno od 14 do 20. Onda je pao na pedeset odsto manje. Između sedam i devet. Prema tome, nisu umeli ni da sačuvaju šer koji sam im ja ostavila kad sam otišla. Treba da uzmu moju sliku i da stave na ulaz u televiziju, da kažu: „Bože, nekada je ova Jovana Jeremić deset godina života ovde ostavila!" A ne da ja dam kontakt gosta na poziv Marićevog organizatora, prijateljski, što urednički nisam morala da uradim. Ja sam zvala ženu i poslala je. „Idi kod Marića, treba da ideš". Da bi se on meni i mom gostu zauzvrat podsmevao u emisiji. To je sad uradio i nikad više! 

„Mora da se sabere!"

Na pitanje da li se čula s Milomirom akonto svega, za 24sedam je izjavila:

- Primala sam neke pozive, nisam se javljala na telefon. Nemamo šta više da razgovaramo! Šta imamo da razgovaramo? Što da izglađujemo 25. put njegove bezobrazluke prema meni? Koliko to da trpim? Tamo sam morala, jer mi je bio nadređeni, sad ne moram. Mariću svaka čast, ali on se pretvorio u ozlojeđenog matorca, umesto u mudrog starca. Mnogo ga volim, ali mora da se sabere i shvati da ja nisam Jovana koja vodi „Parove" već Jovana Jeremić, trenutno najbolja voditeljka u celoj zemlji. Da je učenica nadmašila učitelja i da je vreme moje podređenosti njegovoj vladavini prošlo. Samo on meni sad može da se podredi, ja njemu više nikad - zaključila je ona. 

Urednik „srećne televizije" Milomir Marić je, sa druge strane, ispričao za naš portal kako on njoj ništa loše nije uradio, samo dobro, te da je on osoba od koje se najmanje očekuje da nju omalovažava, o čemu možete čitati na OVOM linku. 

Milomir Marić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, „bitka" s Marićem nikako nije i jedina koja je, s Jovanom u fokusu, ispunjavala novinske stupce. Kaskadera Uroša Ćertića je tokom leta bila odlučila da tuži zbog opaski koje je izrekao na njen račun. Protiv Bogdana Ilića, Bake Praseta, htela je da podnese tužbu zbog neistina koje joj je pripisivao uz ime. Ozbiljna je drama nastala pošto je ispričala kako joj je suprug Dijane Janković, Didi Džej, pretio, a posebno se velika prašina podigla pošto su joj posle verbalnog okršaja s Majom Marinković pristizale preteće poruke od najpre nepoznatog muškarca koji se predstavljao kao čovek iz redova Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje. 

S. M. iz Apatina je na kraju „zaradio" zabranu prilaska i šest meseci kućnog zatvora pošto je preuzeo odgovornost, ali nije htela da otkrije za koga. 

Kad je MMA borac Vaso Bakočević u jednoj emisiji ispričao kako bi je „iznabadao jer mu je jako iritantna", Jovana je hrabro ustala za sebe, a sad je već i davna prošlost kavga sa Tanjom Savić koja je izbila ove godine o pevačicinoj „tajni iz privatnog života zvanoj Draško Stanivuković". 

Jovana Jeremić, 24sedam/M. M.
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike