Jeremićeva otkrila kako je „zakopala ratne sekire" s Marićem: Neprijatnosti više biti neće!

08.01.2023

20:21

0

Voditeljka napominje da nekadašnjeg kolegu i mentora i te kako poštuje

Jeremićeva otkrila kako je „zakopala ratne sekire" s Marićem: Neprijatnosti više biti neće!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić kratko se osvrnula na svoj odnos s nekadašnjim kolegom i mentorom Milomirom Marićem, pa otkrila kako je sa njim izgledila odnose. Svi se i dalje dobro sećaju drame koja je izbila između njih, o čemu više možete čitati OVDE, pa voditeljka jutarnjeg programa na ručičastoj televiziji nije mogla a da ne kaže kako su „zakopali ratne sekire". 

- Dala sam Mariću reč da ga više neću napadati u medijima. Izgladili smo naš odnos, samim tim neće imati sa mnom nikakve neprijatnosti. Ko me dira, ima problem sa mnom. Marić je moj učitelj i mentor, uvek ću ga poštovati i braniti, čak i kada me iznervira i dira - naglasila je Jovana za jedne domaće medije, pa nastavila o tome kako je to sigurna da je narod njena najveća podrška. 

Milomir Marić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Da, ja sam cirkuzant, ali karta za moj cirkus je ekstremno skupa i vi je plaćate svakog vikenda, jer me gledate. To znači da me volite - smara Jeremićeva, koja je na samom startu 2023. otkrila kako priželjkuje pravog muškarca za sebe u ovoj godini. 

„Samo da je na mom nivou ili iznad mene!"

- Očekujem da ću sresti čoveka mog života, za neki naredni period. Donela sam odluku da više neću biti ni sa jednim muškarcem koji nije na mom nivou ili čak iznad mene. U želji za nekim emocijama spuštala sam kriterijume - priznala je voditeljka, koja je veliku buru napravila obećanjem da će „kazati imena koleginica koje se bave prostitucijom".

Jovana Jeremić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nema potrebe da ih raskrinkavam. One su se već pronašle. Tu sam da budem njihova karma i da im kroz intervjue stalno pretim. Ali ako neka od njih bude umislila da je previše važna i ne bude znala gde joj je mesto, saznaće se i njihova imena - ističe ona, koja u novoj godini planira još mnoge pomene. 

„Smiriću se kad steknem stvetsku popularnost!"

- Za sve one koji su mislili da je ovo moj vrhunac, moram da im priznam da je ovo tek moj početak. Kada budem stekla svetsku popularnost, tada ću se smiriti. Svetska slava mi zavisi od toga ko će mi biti drugi muž, jer kako se priča, to će biti neko ko nije iz ove zemlje. Godina iza mene je bila uspešna. Pre svega poslovno, ali i emotivno, jer sam bila u vezi od 10 meseci. Postala sam megazvezda. Kupila sam dva stana u Beogradu i rešila sve svoje finansijske probleme. Na ćerku sam jako ponosna, jer je savladala velike životne lekcije. Veliki je borac i ista je njena majka. Sada je velika devojka i brine o meni - tvrdi Jovana. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike