Kada se razvela, on joj je bio najveća podrška! Jovana Jeremić pokazala brata (FOTO)

20.03.2023

18:18

0

Težak period trudio se da joj olakša kako god da je mogao

Kada se razvela, on joj je bio najveća podrška! Jovana Jeremić pokazala brata (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić, kao što je i poznato, za sobom ima jedan propali brak. Od političara Vojislava Miloševića zvanično se razvela u martu prošle godine, napominjući za javnost kako je otad „srećno razvedena žena" - jer su oni kao bivši supružnici ostali u dobrim odnosima.

Međutim, svakako joj nije bilo lako.

Tada, otkrila je u okviru „storija" na Instagramu, imala je veliku podršku okoline, posebno brata kom se emotivnim rečima sada obratila na pomenutoj društvenoj mreži.

- Posle razvoda, moja najveća podrška su mi bili brat, snaja i Miki i Milica. Zajedno smo podizali Leu i to su momenti koje ja nikad neću zaboraviti. Pamti, pa vrati - poručila je ona, pa zasigurno izmamila brojne reakcije fanova.

Jovana Jeremić uputila bratu emotivnu poruku, Instagram screenshot / jeremicjovana
 

Podsetimo, kada se Jovana zvanično razvela, za 24sedam je ispričala:

- ...Sve je prošlo baš kako treba i to smo pokazali i na sudu, pa nam je i sudija rekao: „Da nam je više ovakvih slučajeva, ne bismo imali šta da radimo". Stvarno sam ponosna i na sebe i na svoje odluke. Zaista sam bila časna od prvog do ovog poslednjeg momenta. Voja i ja ćemo ostati najbolji prijatelji. Iskreno mi je puno srce.

Kada smo je upitali da li je Milošević tužan jer je ostao bez žene kakva je ona, objasnila je kako on za nju nikad neće biti bivši muž.

- On je moj prvi muž. Nije me nikako izgubio, ima me jače nego ranije i on će u meni uvek imati veliku podršku. Uvek je znao na čemu je sa mnom, bila sam iskrena i korektna i zato smo ostali u dobrim odnosima. Sa mnom znaš na čemu si, ja kad volim, volim - istakla je Jeremićeva.

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević, dok su bili zajedno  ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike