Ispovest Hejli Biber: Selena i Džastin su završili sve pre našeg braka, znam da biste voleli da je sa nekom drugom

28.09.2022

18:14

0

Ovo je prvi njen intervju u kom je otvoreno pričala kroz šta je prolazila poslednjih godina zbog veze sa Džastinom Biberom

Ispovest Hejli Biber: Selena i Džastin su završili sve pre našeg braka, znam da biste voleli da je sa nekom drugom
selena gomez biber hejli2 - Copyright AP Photo/Chris Pizzello/Profimedia

Hejli Biber se prvi put javno izjasnila o tome kako je njen suprug Džastin Biber "zatvorio poglavlje" sa svojom bivšom devojkom Selenom Gomez, pre njihovog braka.

Manekenka je, naime, objasnila vremenski tok događaja, ko je kada bio i sa kim. Hejli, u to vreme još uvek Boldvin, verila se sa pevačem u julu 2018. godine. Veridba se dogodila nakon što je pevač ponovo kratko bio u vezi sa Selenom.

Profimedia
Džastin i Hejli Biber

- Mislim da je najbolja stvar koja je mogla da se dogodi za njega bila da nastavi dalje, da se veri i oženi i nastavi sa svojim životom na taj način. Znam šta se događalo kada smo se ponovo zbližili i znam šta je moralo da se dogodi da se vratimo zajedno kao par, na pravi način - rekla je ona, pa nastavila:

- Nikad se ne bih upustila u vezu, verila ili udala za nekog ako barem malo mislim da je tom nekom još uvek stalo do druge osobe. Pouzdano nam da smo uspeli da se pomirimo i nastavimo dalje jer je za Džastina odnos sa Selenom bio gotova priča. 

Profimedia
Selena Gomez

Za Džastina se udala veoma brzo posle veridbe, a kako ističe, za sada su se odmakli od bilo kakve drame sa glumicom.

- Ne želim ništa uzburkivati niti spominjati. Obožavatelji bi voleli da je završio sa nekom drugom i to je uredu. Možete to želeti koliko god hoćete, ali jednostavno to nije tako. Ako smo mi krenuli dalje, zašto ne možeš i ti? - zapitala se Hejli.

Profimedia
Džastin i Hejli Biber

Podsetimo, Hejli i Džastina su počeli da povezuju 2015. godine, kada je on raskinuo sa Selenom. Bila je to u početku kratka veza, sa dosta prekida i pomirenja, a razišli su se 2016. godine. Džastin se tada upustio u vezu sa Sofijom Riči, no već 2017. godine viđen je kako vozi bicikl sa Selenom. U martu naredne godine su ponovo raskinuli, a onda se on pomirio sa Hejli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike