„Kad bi još neko bio tu, da o njima vodi računa..." Otkako je Rada zaposlila sestru da joj bude menadžerka, brata Nenada „pojede" briga!

17.03.2023

10:25

0

On im želi sve najbolje, ali nije mu svejedno

„Kad bi još neko bio tu, da o njima vodi računa..." Otkako je Rada zaposlila sestru da joj bude menadžerka, brata Nenada „pojede" briga!
Nenad Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Rada Manojlović nedavno je „uzela" sestru Maju da joj bude menadžerka. Brat Nenad otad je posebno zabrinut za njih i ne krije da bi, zbog prirode posla, voleo bi kada bi još neko bio tu sa njima, da im se nađe.

Iz istih razloga, takođe, ne bi voleo kada bi se njegova naslednica danas-sutra odlučila za estradu.

- Ne bih voleo da se nađe u tome, jer mi se čini kao da nije ista fizika u glavi kod pojedinih ljudi. Jako je to brisan teren, ima mnogo opasnosti i ljudi sa skrivenim namerama. Ne znam koliko Marija ima iskustva u tome. Radmila je već poznato ime, ali treba ići sa pevačem na nastupe. Tu porodica trpi i sve ostalo. Opet i kada idu dve žene „na scenu“, pa naplata nastupa, sve je to po meni jako zastrašujuće na prvi pogled. Želim im od srca sve najbolje, ali bilo bi dobro da postoji još neko ko bi mogao da vodi računa o njima – kazao je Manojlović po ovom pitanju za „Grand onlajn".

Nenad Manojlović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, kada se Manojlovićeva odlučila da prekine saradnju s prethodnim menadžmentom, naglasila je kako joj je sestra i inače bila sve.

- Maja nije samo moja sestra, ona mi je i najbolja prijateljica, rame za plakanje, a sada i menadžerka! Ona me i šminka i savetuje šta da obučem za nastup. Maja je jedina osoba za koju sam sigurna da neće gledati svoj interes. Iskreno me voli i pokazala je koliko joj je bitna moja karijera. Sada imam najlepšu i najbolju menadžerku, koja me forsira da što pre izbacim nove pesme, jer ih imam zaista mnogo u fiokama - kazala je bila ona „Informeru", pa dodala koliko je srećna što će čitava zarada od sada ostajati „u kući".

- Pričale smo i ranije o mom poslovnom angažmanu, ali imala sam neke privatne obaveze. Sada sve pare ostaju u kući! Neću dozvoliti da iko manipuliše mojom sestrom. Zajedno idemo na nastupe, imamo novog klavijaturistu, kao i vozača koji nas vozi na dalje destinacije - objasnila je ona.

Rada Manojlović s ocem i sestrom Majom, Instagram printscreen/_marija_manojlovic_
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike