„Čim ste na vrhu, traže vam mane!" Poznata drugarica razvezala jezik o Kitićima: Ni Elenu nije zaobišla!

15.07.2022

17:52

0

Sa Martom Savić ima posebno lepo prijateljstvo i očito je spremna da stane na njenu stranu kad god treba

„Čim ste na vrhu, traže vam mane!" Poznata drugarica razvezala jezik o Kitićima: Ni Elenu nije zaobišla!
Mile Kitić i Marta Savić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Branka Sovrlić i te kako bira s kojim kolegama provodi vreme van scene. Među najbližima su joj Marta Savić i Mile Kitić, a i njihovu ćerku Elenu veoma voli i poštuje.

- Kad sam u Sarajevu svrate mi Šemsa i Hanka, a sa Martom Savić se najviše družim. Oduševljena sam Elenom Kitić. Marta se takoreći povukla sa muzičke scene, a Elena je isplivala. Marta je dobra domaćića, sjajna žena i majka. Ona je preokupirana Miletovim pesmama, o njegovom stajlingu, dok ćerka sama gradi svoj imidž - počela je Branka, prenose domaći mediji pisanje „Sveta", a ona je nastavila o tome kako je naslednica povukla talenat od oba roditelja.

„Marta je Miletu izabrala hitove!"

- Marta je velikim delom zaslužna za Miletov uspeh, ona mu je izabrala hitove koje on nije hteo da otpeva. Ćerkica je od oboje nasledila talenat, završila muzičke škole, prezgodna je i slatka, prati modne trendove, ekstra peva i a dobro je dete - smatra ona.

Inače, kada se brujalo o tome kako će Kitići dobiti zeta tamne puti, zbog tadašnjeg Eleninog dečka, Branki to nikako nije bilo jasno.

- Svi su joj nešto zamerali vezu sa onim njenim crncem, nešto osuđuju, a ne znaju kako je ona divno dete, povučeno i mirno. Ako Marti i Miletu ne smeta njena veza, što bi bilo kome smetalo sa kim je? Ma, čim ste na vrhu, traže vam mane, ruše vas - zaključila je ona, kojoj pevački par svakako nije zaboravio lojalnost.  

Elena Kitić ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike