Ovako to izgleda kad JK pomeša crno i zlatno! Po Gracu „prošetala" kombinezon u kom je malo šta prepustila mašti (FOTO/VIDEO)

19.03.2023

12:35

0

Vrelim izdanjem privukla je ogromnu pažnju

Ovako to izgleda kad JK pomeša crno i zlatno! Po Gracu „prošetala" kombinezon u kom je malo šta prepustila mašti (FOTO/VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/M. M.

Pevačica Jelena Karleuša, kao i ostali veliki ljubitelji mode, s vremena na vreme ima „izlete" u prilično škakljive kombinacije, koje njena publika uvek dobro prihvati. Tako je bilo ovoga puta kada je zbog posla otputovala u Grac - obučena u većinski providni, crni kombinezon jedne domaće dizajerke.

Pokriveno je bilo samo ono što je moralo da bude, a za scenu, zlatne rukavice i obuća preko kolena svakako je bila efetkna.

- Pred šou - potpisala je kratko snimak na svom Instagramu, u kom je uvijala kukovima i okretala se, pokazjući kako stajling, tako i zavidnu liniju.

Po običaju, pokrenula je lavinu komentara koji su se mahom sastojali od komplimenata na račun njenog izgleda.

U okviru „storija", sa druge strane, zapitala se posle dobrog provoda šta li će biti danas-sutra kada njen novi album konačno ugleda svetlost dana, pa je i time zasigurno mnogima zagolicala maštu jer je u pitanju projekat koji je pripremala dugi niz godina.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike