"Sve sam ti ovo pričala..." Mučki prebijena devojka je drugarica Ane Nikolić: Oglasila se pevačica potresnim rečima!

16.03.2023

15:41

1

Na većini fotografija na društvenim mrežama ona je baš sa "devojkom od čokolade"

"Sve sam ti ovo pričala..." Mučki prebijena devojka je drugarica Ane Nikolić: Oglasila se pevačica potresnim rečima!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić oglasila se nakon stravičnog nasilja nad njenom prijateljicom, koje se pre pre nekoliko dana dogodilo u stanu u Mirijevu.

Naime, muškarac P. R. uhapšen je 11. marta u Beogradu zbog sumnje da je zlostavljao i mučio svoju emotivnu partnerku M. K., tako što je brutalno pretukao, te je vukao za kosu kada je gola pokušala da pobegne kroz terasu.

Instagram printscreen/ananikolicofficial
Instagram objava Ane Nikolić

 

- Stop psihičkoj torturi, koja uglavnom vodi ka fizičkoj torturi... A onda pređe u zlostavljanje.. I neretko ubistva. I sve sam ti ovo pričala... Stop nasilju nad ženama. Sudija sviraj kraj - napisala je Ana Nikolić na svom Instagram nalogu.

ATA Images/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Podsetimo, muškarac P. R. uhapšen je 11. marta u Beogradu zbog sumnje da je zlostavljao i mučio svoju emotivnu partnerku M. K., tako što je brutalno pretukao, vukao je za kosu kada je gola pokušala da pobegne od njega kroz terasu, a potom nastavio da je muči i kada je došla policija.

Pretučena M. K. je aktivna na društvenim mrežama i najveći broj objavljenih fotografija ima sa pevačicom Anom Nikolić. Na fotkama koje su obe delile na svojim profilima na Instagramu, zajedno izlaze, pevaju i druže se. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike