Jovana Jeremić hoće da bude kuma bivšem mužu na venčanju: Doživljavam ga kao sina!

22.01.2023

19:41

1

Otkrila detalje odnosa sa bivšim suprugom, pa progovorila o ljubavnicama i novom stanu

Jovana Jeremić hoće da bude kuma bivšem mužu na venčanju: Doživljavam ga kao sina!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ A.A.

Jovana Jeremić svakim svojim korakom privlači veliku pažnju. Njene izjave i postupci je neretko dovedu u centar skandala. Veliki je broj onih koji podržavaju njen rad, međutim, isto toliko je i onih koji smatraju da voditeljki nije mesto na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, te da narodu "ispira mozak".

Voditeljka je nedavno pazarila nekretninu na Dorćolu, koju planira da renovira, a spekuliše se da će je sve ukupno koštati preko 200 hiljada evra.

Jovana se sada osvrnula na kupovinu stana, pa istakla da je ostvarila svoj najveći san, te da je ponosna na sve što je do sada stekla, bez da je nekog oštetila ili radila nemoralne stvari. Ističe da se bavila isključivo novinarstvom i sve je zaradila sama.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

- To je stan za mene i moju ćerku, devojački stan i stan u koji su uvek dobrodošli oni koji su bili uz mene kada niko nije bio. Očekujem da ću početi u maju, sve radim na kompenzaciju. Dajem se i imam jako moćne sponzore - priznala je Jovana.

Dotakla se i svog emotivnog statusa, pa priznala da dečka zvanično nema, ali da je broj udvarača veliki. Mnogi sa javne scene joj se takođe udvaraju, od mlađih, pa do muškaraca u godinama.

Nedavno je komentarisala svetski skandal Šakire i njenog bivšeg partnera, fudbalera Pikea, pa potkačila sve ljubavnice i osvrnula se na odnos sa svojim bivšim suprugom.

- Ja branim žene koje drže do sebe. Ljubavnice su žene koje ne drže do sebe...Ljudi žive sa osobom koju ne vole, jer nemaju snage da postanu nova Jovana Jeremić. Napravila sam novi život prelaskom na Pink, razvodom, ostala u mnogo dobrim odnosima sa bivšim mužem. Prestala sam da se foliram da sam skromna, nisam skromna i nikada neću biti skromna i neću se pretvarati na televiziji da sam nešto što nisam - bila je jasna voditeljka.

ATAImages/ A.A.
Voja Milošević i Jovana Jeremić

Bivšeg supruga Vojislava Miloševića danas gledao kao velikog prijatelja i oca svog deteta. Zajedno komentarišu njegove devojke, a Jeremićeva je spremna čak i da mu kumuje na svadbi.

- Bivše uvek ostaje bivše, bivši muž je moj veliki prijatelj, možemo da komentarišemo njegove devojke. Voja uvek mene pita šta ja mislim o njegovoj novoj devojci, rekla sam da podržavam kada je on srećan. Ja svog bivšeg muža doživljvam kao sina, bila bih mu kuma na svadbi - istakla je Jovana u emisiji Premijeri - Vikend Specijal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike