Zvezda "Granda" hitno operisana u Americi: Zbog intervencije neće smeti da putuje avionom!

21.03.2023

20:37

0

Benjamin se oglasio nakon operacije i otkrio kako se oseća

Zvezda "Granda" hitno operisana u Americi: Zbog intervencije neće smeti da putuje avionom!
Benjamin Kličić - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Nekadašnji takmičar talent-šou programa "Zvezde Granda", Benjamin Kličić, hitno je hospitalizova u Americi, nakon čega je usledila i operacija.

Mladi Benjamin je operisao pneumotoraks, a u Americi će morati da ostane nakon ove intervencije, jer mu je letenje avionom strogo zabranjenom mesec dana.

Zvezda "Granda" se oglasila nakon hitne operacije i otkrila uzroke problema, kao i detalje zdravstvenog stanja nakon pružanja lekarske pomoći.

- Operisao sam pneumotoraks. To je patološko stanje koje je karakteristično prisustvom vazduha u plućnoj maramici. Ako se skupi previše vazduha dođe do kolapsa pluća - rekao je Benjamin i dodao da je zbog zdravstvenog stanja morao da odloži dogovorene nastupe u Americi.

- Za sad ostajem u Americi dok se ne oporavim - dodao je pevač.

Inače, Benjamin se proslavio učešćem u „Zvezdama Granda“, gde mu je mentorka bila pevačica Viki Miljković.

- Velika je borba, to nisam ni zamišljao. Kad se finale završi sve stane, tek onda vidiš šta znači ovaj put i posao, ali kad imaš prave ljude oko sebe ne treba da brineš ni o čemu. Mislim da moja draga mentorka i Taške zaslužuju da govorim sve najlepše o njima, i ono što smo mi imali da ostane samo među nama. U kontaktu smo, za prvu pesmu su rekli da im se sviđa. Dobri smo i uvek ćemo biti, nismo takvi ljudi da zatvaramo vrata jedni drugima. Biće prilike i za neku našu saradnju - istakao je Benjamin svojevremeno, prenosi Grand.

Printscreen YouTube/Grand Online
Viki Miljković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike