Marija Mikić i njen verenik iskeširali skoro pola miliona evra za novu kuću: Sele se pre rođenja sina, otkrivamo sve detalje!

02.03.2023

07:30

5

Kako 24sedam saznaje, oni su svoje parče raja našli daleko od gradske vreve, a jedna stvar im je bila veoma bitna pri odabiru životnog prostora

Marija Mikić i njen verenik iskeširali skoro pola miliona evra za novu kuću: Sele se pre rođenja sina, otkrivamo sve detalje!
Copyright Privatna arhiva

Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić spremaju se da uplove u novu životnu avanturu. Kako 24sedam saznaje od dobro obaveštenog izvora, oni su kupili kuću u koju će se uskoro preseliti.

O selidbi su Marija i Jovan razmišljali od trenutka kada je njihova naslednica Đurđa došla na svet, a korak bliže tome bili su kada su saznali da će im se porodica proširiti, s obzirom na to da će kroz nekoliko meseci biti bogatiji za još jednog dečaka. 

Boris Zec
Marija Mikić sa porodicom na otkrivanju pola drugog deteta

Kako navodi naš izvor, nisu žalili novca da sebi obezbede komfor u kom će dugo uživati, a za svoje parče raja izdvojili su nešto manje od pola miliona evra. Oboje su želeli da svoj dom sviju dalje od gradske vreve, te su kuću pazarili nedaleko od Bežanijske kose, kako bi imali mir i tišinu gde će moći da odgajaju svoju decu, a opet bili dovoljno blizu svega što im je potrebno za život. 

Ovaj poznati par je bio spreman da stan zameni kućom već neko vreme, ali nisu brzali, te su dugo i pažljivo tražili prostor koji će u potpunosti odgovarati potrebama njihove porodice. Kuća za koju su se na kraju odlučili je veličine od skoro 200 kvadrata i nove gradnje, iz jednog nivoa, u američkom stilu, što su oboje želeli.

Prema rečima našeg izvora, bilo im je bitno da njihov novi životni prostor bude obogaćen zelenilom i okružen drvećem, a jedna od važnih stavki im je i to što će sada imati veliko dvorište zbog dece, ali i da mogu da organizuju druženje sa porodicom i prijateljima u ugodnoj atmosferi.

Kako je pevačici termin za porođaj sredinom maja, oni planiraju da se pre toga presele, kako bi mogli da se naviknu na kuću i završe sve dok njihov sin, za kog ime još uvek nisu odabrali, ne dođe na svet.

Povodom informacija do kojih smo došli, kontaktirali smo pevačicu koja je potvrdila naša saznanja.

Privatna arhiva
Marija Mikić i Jovan Pantić

- Tačno je da smo kupili kuću i veoma se radujemo zbog toga - započela je Marija:

- Kada smo se odlučili na ovaj korak, bili smo svesni da to neće moći da se završi brzo i da će nam trebati puno strpljenja, ali smo na to bili spremni. Najbitnije nam je bilo da pronađemo mesto koje ćemo moći da zovemo svojim domom. Sad nam sledi period selidbe i adaptacije na novi prostor, ali i uređenje kuće, čemu se najviše radujem jer u tome zaista uživam i već imam neke ideje kako će sve izgledati. Svesna sam da će mi sve to biti teže sada, s obzirom na to da treba da se porodim za dva i po meseca, ali Bože moj, sve su to slatke muke, što se kaže.

Privatna arhiva
Marija Mikić i Jovan Pantić

Pitali smo Mariju i za to koliko su novca izdvojili za novi dom, ali o tome nije želela da priča.

- Ni bih o novcu, mislim da nije pristojno iznositi takve stvari, iako nismo ništa ukrali, već sve pošteno zaradili i omogućili sebi da možemo da priuštimo dom za našu decu i nas u kom ćemo moći da stvaramo nove uspomene i da se radujemo svemu što dolazi. Imam još tri nastupa - u Skoplju, na Kopaoniku i u Beogradu, a onda definitivno idem na pauzu kako bih mogla da se fokusiram na selidbu ali i na pripreme za dolazak bebe jer je taj dan sve bliži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike