Breskvica se oglasila nakon nestanka i priznala da se seli! Zavirite u njen novi dom: Bazen, visoka ograda, a tek pogled (FOTO)

15.03.2023

08:51

0

Nakon priznanja da je spremna za udaju, pevačica menja životni prostor

Breskvica se oglasila nakon nestanka i priznala da se seli! Zavirite u njen novi dom: Bazen, visoka ograda, a tek pogled (FOTO)
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright Instagram printscreen/brrrreskvica

Mlada muzička nada, Anđela Ignjatović Breskvica u kratkom vremenskom perioda stekla je veliku popularnost još dok je činila dvojac Vojaž i Breskvica. Njen privatni život nakon raskida od mladog trepera ne prestaje da intrigira javnost, a o njenim novim partnerima mnogo se nagađalo.

Breskvica je sada na svom Instagramu otkrila da je u procesu selidbe, pa sa hiljadama pratilaca podelila kadrove novog doma.

Anđela je fanoviam objasnila da je u poslednje vreme nema toliko na društvenim mrežama, jer je okupirana promenom životnog prostora koji seli na drugu adresu.

- Nije me bilo 3-4 dana... Trenutno sam u procesu selidbe, tako da je haos! Nisam imala vremena da vam se javim ovde, ali da znate da je sve kul, pošto vidim komentare da nisam dobro jer me nema... Tu sam, sve je super, samo sam malo u haosu, a za par dana nova pesma - poručila je Breskvica iz auta, nakon čega je otišla na snimanje jedne emisije.

Instagram printscreen/brrrreskvica
Anđela Ignjatović Breskvica

Breskvica je pred snimanje emisije pokazala i pogled koji se pruža sa njenog novog imanja na obližnje brdo, gde se može vitdeti i bazen na otvorenom, visoku ogradu i uređeni travnjak.

- Naš raj! Zahvalna - napisala je pevačica u opisu, a kako sve izgleda možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Breskvica je nedavno gostujući kod Ognjena Amidžića otkrila i detalje veze sa osam godina starijim partnerom, pa priznala da je spremna da stane na ludi kamen jer smatra da je on onaj pravi.

- On trenutno najviše voli pesmu "Sava i Dunav". Svima nam je nekako najdraža ta pesma, ne znamo zašto. Spremna sam da se udam, kad osetiš da si sa pravom osobom nije ni bitno kada će se to desiti - objasnila je Anđela.

Printscreen ,,Amidži šou"
Anđela Ignjatović Breskvica

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike