Zavirite u Rastin penthaus: Kristalni lusteri, hidromasažna tuš kabina i najskuplji nameštaj (FOTO)

21.03.2022

14:59

0

Reper je opremio svoj dom tako da mu bude sve pri ruci dok je na uslovnoj kazni zatvora

Zavirite u Rastin penthaus: Kristalni lusteri, hidromasažna tuš kabina i najskuplji nameštaj (FOTO)
24sedam/Goran Sivački - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Stefan Đurić Rasta mesecima unazad je u kućnom pritvoru i svaki dan odbrojava kada će konačno biti na slobodi. Reper ne gubi vreme i snima nove pesme za publiku i to u svom stanu, te je to jedinstvena prilika da njegovi pratioci vide u kakvom luks kompleksu on živi. 

Tu radi, spava, vežba sve dok ne istekne 28 dana kada će biti slobodan kao ptica. Rasta je objavio novi spot za pesmu „Ljubav“ koju izvodi sa Kali, a koji je snimio u svom stanu na Vračaru.

U penthausu Rasta ima prostrani dnevni boravak opremljen nameštajem u krem nijansama, skupocenim kristalnim lusterom i još nekoliko njih sa specifičnim oblikom i ogromnim televizorom.

 

Dve strane zida okrećene u sivo, a jedan deo dnevne sobe ispunjen je igračkama koji pruža njegovoj naslednici Tari užitak, dok je u drugi deo Rasta smestio svoju instrumente i opremu koja mu je potrebna za snimanje novih pesama.

Dugi hodnici koji vode do spavaćih soba i kupatila su prostorije u kojima Rasta neretko i vežba.

Reper je sebi stvorio pravu oazu mira, a beg od stresa i smirivanje napetosti rešava u kupatilu koje je opremljeno hidromasažnom tuš kabinom koja ima mogućnost da menja boju svetla.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike