Barbara Bobak u nikad izazovnijem izdanju: Pevačica uživala u džakuziju, pa pokazala obline! (FOTO)

19.03.2023

17:18

0

Prija joj samoća

Barbara Bobak u nikad izazovnijem izdanju: Pevačica uživala u džakuziju, pa pokazala obline! (FOTO)
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/ A.A.

Mlada folkerka Barbara Bobak popularnost je stekla tokom romanse sa pevačem Darkom Lazićem, nakon čega je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom, te je rado viđen gost po klubovima i privatnim proslavama.

Osim po raskošnom glasu kojim je osvojila publiku, Barbara je prepoznatljiva i po svom vedrom duhu, koji joj ipak ne pomaže mnogo u pronalasku nove ljubavi nakon raskida sa Lazićem.

Bobakova izbegava da javno govori o privatnom životu, dok joj pitanja o Darku sada već stvaraju mučninu. Pevačica ipak ne krije da uživa u samoći, te je tako iskoristila slobodno vreme i sama posetila jedan Spa centar, gde je punila baterije za predstojeće nastupe.

Barbara je napravila selfi i džakuzija u izazovnom bikiniju, čime je zagolicala maštu jačeg pola i svojim oblinama mnoge ostavila bez teksta, što možete videti u galeriji u nastavku teksta.

Poznato je da Barbara radi punom parom, a iako je tek mart mesec, njoj je gotovo čitavo leto rezervisano, a prenatrpan raspored, noćni život, nesanica i sve što prati život pevača, nekada sustigne i pevačicu, te joj je ovakav odmor preko potreban.

Barbara je odlučila da se u narednom periodu maksimalno posveti sebi i da pored redovnih treninga, nađe vremena i za opuštanje, poput Spa centra i masaže.

Pevačica za sebe često voli da kaže da je neodgovorna, međutim, svojim izgledom demantovala je samu sebe i pokazala da je vredno radila na svom telu i figuru dovela do savršenstva, a obline su više nego upadljive. 

Priznaje da joj ne manjka udvarača, no ipak, još uvek niko nije uspeo da osvoji njeno srce posle kraha romanse sa Darkom Lazićem.

Privatna arhiva/Barbara Bobak
Barbara Bobak

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike