Barbara Bobak o prvom nastupu u „Zvezdama Granda“: Bilo je katastrofa, ko god da je tražio da se skine pesma sve mu cvetalo u kući

21.01.2023

10:55

0

Pesma njenog prvog nastupa je skinuta sa Jutjuba

Barbara Bobak o prvom nastupu u „Zvezdama Granda“: Bilo je katastrofa, ko god da je tražio da se skine pesma sve mu cvetalo u kući
Barbara Bobak - Copyright 24sedamTV

Barbara Bobak je svoju karijeru takoreći započela u „Zvezdama Granda“. Njen prvi dodir sa javnom scenom je zapravo bio na Grandovoj bini, kada je kako kaže imala neverovatnu tremu, te da na svoje prvo javno pojavljivanje nije najponosnija.

- To nisam bila ja. To je sve nekako bilo brzinski, jer desila se korona i takmičenje se promenilo. Došli su izazivači sa strane i upadalo se direktno u treći krug i to mi je bilo interesantno. Nisam imala preterane ambicije iskreno, jer nisam takmičarski tip, ali sam htela da se pojavim da vidim kako je i šta se dešava. Sve je meni to bilo super. Kao neka ekskurzija dok nisam stala na binu. Nisam tremaroš, nikad nisam imala tremu, ali u tom momentu kad sam izašla na scenu nisam videla ni žiri, ništa… - kaže Barbara i dodaje:

24sedamTV
Barbara Bobak

 

- Ne znam šta se desilo, valjda taj neki momenat realizacije kad me snima kamera je bio uf.. Bilo je samo šta izađe iz mene, izađe i izašla je katastrofa. Bila sam u fazonu samo da ne budem u falšu da se toliko ne obrukam i nisam. I to je sve što sam dala od sebe tu – ispričala je Barbara za „Grand“ i dodala da snimak njenog prvog nastupa u „Zvezdama Granda“ ne može da se nađe na Jutjubu, zbog čega se donekle i raduje.

- Imala sam sreću da sam pevala pesmu koja je posle imala problem sa autorskim pravima, pa ne postoji moj snimak iz takmičenja. Nisam ja to tražila da se obriše, već neko od autora tih pesama to ne dozvoljava. Hvala mu, nek je živ i zdrav i sve mu cvetalo u kući – kazala je Bobakova.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike