Barbara Bobak našla novog dečka? Pevačica sve detalje „istresla" u javnost!

20.01.2023

16:20

0

Posle veze, a onda i prilično burnog raskida s kolegom, na ljubavnom planu joj opet cvetaju ruže

Barbara Bobak našla novog dečka? Pevačica sve detalje „istresla" u javnost!
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Barbara Bobak je detaljima svoje privatnosti privlačila pažnju još dok je bila u vezi s Darkom Lazićem. Posle i prilično burnog raskida s kolegom sa scene, međutim, pojavio se neko novi, ko ju je zainteresovao. 

U razgovoru s jednim domaćim medijima je istakla kako još uvek tu vezu nije baš ozvaničila, ali je priznala kako postoji velika šansa da se „zaljubi do ušiju". U pitanju je neko ko nema veze s javnim poslom, pa i ne čudi što mu još uvek pred „sedmom silom" ne pominje ime. 

- Da obelodanim, 'ajde, da ne nazovem to još momkom, pošto nije nešto zvanično, ali da kažemo da ima neke šanse da postanem jako zaljubljena - istakla je Bobakova, piše „Alo", a pevačica je nastavila o tome kako je ljubavni brodolomi iz prošlosti nikada nisu sputavali kada se rode lepe emocije. 

- Ne. Ja sam skoro svaki put u neku ruku u svojim vezama bila povređivana, ali nemam tu predrasudu, kao, kada uđem u neki odnos, sa nekim novim... - izjavila je ona, pa objasnila:

- Možda bi trebalo da imam, možda bi bila manje povređena, ali nemam taj momenat da ulazim u neki odnos sa nekim pa da sam u fazonu da sam jako povređena i istraumirana. 

- Tako da, prosto ako dopustim toj osobi da mi priđe i svidi mi se, nema ona potrebu da jede iz mog prošlog života - zaključila je Barbara, najavljujući zatim novitete na poslovnom planu

 

 

- Izbacujem krajem marta jednu turbo-folk se*s stvarčinu, posle toga za jedno mesec, dva, još jednu. Dok se te dve obrađuju, spremam još neke druge, tako da to su neki planovi za narednih par meseci - izjavila je pevačica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike