"Jeli smo paštetu da bi sin imao sve!" Saša Joksimović se borio sa teškom depresijom: Otkrio detalje agonije!

18.03.2023

21:31

0

Brat Željka Joksimovića ne krije da je potražio stručnu pomoć

"Jeli smo paštetu da bi sin imao sve!" Saša Joksimović se borio sa teškom depresijom: Otkrio detalje agonije!
Saša Joksimović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Glumac Saša Joksimović suočio se sa bolešću modernog doba, odnosno zdravstvenim problemom koji je sve češći među mlađom populacijom. 

Saša prilikom svakog javnog gostovanja zrači pozitivnom energijom i vedrim duhom, međutim, glumac priznaje da nije uvek bilo tako, te da se suočio sa raznim životnim nedaćama.

U jednom periodu svog života potpuno je potonuo, te je zbog nedostatka posla izgubio samopouzdanje, a kako bi problem rešio, potražio je stručnu pomoć.

Bratu Željka Joksimovića nije bilo lako da se suoči sa manjkom samopouzdanja i depresijom, pogotovo jer je javna ličnost, a kako važi za osobu koja bez zadrške javno govori na mnoge teme, tako je i o ovoj temi javno progovorio.

ATA Images/Antonio Ahel
Saša Joksimović

- U 2019. godini bukvalno ništa nisam radio, jeli smo paštetu da bi naš sin imao sve - rekao je glumac čija se situacija danas drastično promenila. Pre svega, kada je shvatio da je depresivan, potražio je stručnu pomoć, a onda i shvatio da „krivca“ za ono što mu se dobro i loše dešava u životu, treba da potraži u sebi.

- Nema logike da su svi oko mene krivi, a ja nedužan. Kada sam sa tim raščistio, postao sam neka druga osoba, bolja verzija Saše Joksimovića. Trebalo mi je vremena da izađem iz rupčage u koju sam upao i zakoračim na siguran teren, ali sada mogu samo uzbrdo - rekao je glumac, koji je, nakon borbe sa depresijom, zakoračio u petu deceniju.

- Meni je 38. godina bila katastrofalna, u 39. mi se život preokrenuo, a 40. je nagovestila da će biti još bolja. Važno je da sam uhvatio dobar zalet - ispričao je glumac.

ATAImages/Antonio Ahel
Saša Joksimović

Nedavno se našao u centru pažnje zbog glasina da sa suprugom Nevenom ima bračnih problema, što je on je oštro demantovao.

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko - zaključio je Saša, prenosi Hello.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike