Saša Joksimović prvi put progovorio o razvodu: Priznao da li je njegov brak doživeo krah

11.02.2022

15:52

3

Nakon nekoliko nedelja rešio je da otkrije istinu

Saša Joksimović prvi put progovorio o razvodu: Priznao da li je njegov brak doživeo krah
Saša Joksimović sa suprugom Nevenom - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumac Saša Joksimović našao se u žiži javnosti pre nekoliko nedelja kada su mnogi počeli da spekulišu da je na njegov brak stavljena tačka.

On je sada rešio prvi put da progovori na tu temu, te mnoge iznenadio rekavši da je između njegove supruge i njega sve u najboljem redu.

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko - rekao je glumac.

Saša Joksimović ATAImages/Antonio Ahel
 

Kako je istakao, oni su imali svađe, ali nikada nisu došli u situaciju da danima ne razgovaraju.

-  Nikad, verujte mi na reč. Tačnije, posvađali smo se sto puta, što je i normalno, mada ja to i ne smatram svađom, već konstruktivom polemikom. Mnogo volim da diskutujem, a kako smo oboje bučni, mogu misliti kako to deluje sa strane. Da bi brak funkcionisao, osim ljubavi neophodna je tolerancija - rekao je Saša za "Hello!", pa nastavio:

- Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim. On je jedan zdrav i srećan dečak, koji će u aprilu napuniti 13 godina.

Do priča o razvodu došlo je zbog pogrešne interpretacije njegove rečenice "Konačno slobodan", tvrdi glumac.

‒ Pa, hteo sam da kažem da sam posle nekoliko dana snimanja konačno dobio slobodan dan - rekao je on kroz smeh.

Kako ističe, nije hteo da demantuje glasine da se razvodi.

- Stari Saša bi to uradio, ovom sadašnjem ne pada na pamet da gubi vreme. Novi Saša je u fazonu “neka misli ko šta hoće”. Kada me neko otvoreno pita, kao vi sada, spreman sam iskreno da odgovorim. Kod mene je uvek sve transparentno - i kad je lepo, i kad je manje lepo. Ne obazirem se više ni na loše komentare. Što bi rekao Zlatan Ibrahimović: “Svi moji hejteri su moji fanovi" - zaključio je glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike