Komšiluk opleo po poznatima u Beogradu na vodi: Od kralja bakšiša do nekadašnje kraljice splavova - niko nije bio pošteđen!

18.03.2023

15:05

0

Viki Miljković, kažu, najčešće sreću i pevačica, čini im se, stalno negde žuri

Komšiluk opleo po poznatima u Beogradu na vodi: Od kralja bakšiša do nekadašnje kraljice splavova - niko nije bio pošteđen!
Danijela Vranić, Radiša Trajković Đani, Viki Miljković - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/ATAImages/Antonio Ahel

Brojne poznate ličnosti obezbedile su sebi po luksuzno „parče" Beograda na vodi - pevači, glumci, voditelji, zvezde iz sveta sporta, upravo u ovom naselju uživaju i to u tolikom broju da okolni narod jednu celu zgradu naziva „estradnom".

Izvesna devojka koja „deli krov" s Viki Miljković i njenom porodicom ispričala je razne pikanterije iz ovog kraja, pa istakla kako joj nije baš uvek „banja" što živi tako blizu estradnjaka.

Viki Miljković, M.M./ATAImages
 

- Mi našu zgradu zovemo „estradna". Dosta pevača živi u njoj. Malo je to počelo i da nam smeta, ali to niko nije znao kad smo kupovali stanove. Najčešće viđam Viki Miljković i njenu porodicu, kao i Đanija i njegovu ženu Slađu. Kad god vidim Viki, ona je u menjačnici, tu pored zgrade, stalno je u nekoj žurbi. Često joj u goste dolazi i Ceca Ražnatović. Tu u blizini ona ima još jedan stan, koji joj služi kao kancelarija. Prava biznismenka - počela je komšinica za „Kurir", pa nastavila o tome kako Trajkovići za njen ukus umeju da budu i previše bučni, posebno kada se okupe s ostatkom porodice.

- Glasno pričaju, puštaju muziku, viču na terasi... - nabrajala je između ostalog ona, kojoj je „zapalo za oko" i to što je u slučaju „kralja bakšiša" baš vidi koliko je porodica imućna, a to smatra prilično neukusnim.

Što se tiče nekadašnje „kraljice splavova" Danijele Vranić, susedi pričaju:

- Kada smo je poslednji put videli, pre nekoliko meseci, bila je i dalje onako punačka. Nije se mnogo promenila. I ona je boravila tu u zgradi gde su Viki i Đani. Nije mnogo izlazila, niti je bila nešto druželjubiva. Kao da se skrivala. Valjda se plašila da je neko ne uslika ovde, jer novinari često svraćaju. Od letos je nema. Neko reče da je sad otišla kod roditelja u rodni kraj, a da stan izdaje.

Danijela Vranić, ATA Images/G.G.
 

Sa druge strane, Jana Todorović prilično ih intrigira.

- Mi svi želimo da upoznamo Janinog svekra, za kog se priča da je kupio ceo sprat u kuli. Nju viđam ponekad. Skoro sam baš prisustvovao zanimljivoj sceni, kada su se u zgradi kod lifta srele Viki i Jana. Hladno su se pozdravile, izgleda da se nešto ne mirišu i da nisu u dobrim odnosima. Da li zbog konkurencije ili šta je u pitanju, ne znam. To sam baš upamtio. A s Đanijem je Jana baš u super odnosima - kazao je jedan komšija.

Okolina, pak, za Nedu Ukraden priča da je velika dama i da veruju da zasigurno uživala za vreme pandemije u stvom stanu s pogledom na Savu.

Neda Ukraden, Antonio Ahel/ATAImages
 

Sada, ne viđaju ni nju ni članove njene porodice koji su je posećivali - tek s vremena na vreme, jer i oni izdaju ovu nekretninu. Žika Nikolić Šarenica takođe im je miljenik. Kažu da ima dana kada s uživanjem popriča sa savkim koga sretne, zaključili su za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike