Spisak Janine imovine vredne tri miliona evra: Niže luksuzne stanove, a uskoro se seli u elitni deo Beograda

03.02.2022

11:40

4

Autor: Marija Mitić

Pevačica još uvek živi u porodičnom domu u Jajincima, dok se njihov dupleks oprema

Spisak Janine imovine vredne tri miliona evra: Niže luksuzne stanove, a uskoro se seli u elitni deo Beograda
jana todorovic - Copyright G. G./ATAImages

Janu Todorović paparaco fotografi emisije "Papparaco lov" "uhvatili" su u elitnom naselju Beograd na vodi, gde je ona, po njihovim zapažanjima, pazarila dve nekretnine u Kuli Beograd.

Kako se dalje navodi, svaki od ovih stanova košta po milion evra, a budući da Jana već jedan stan poseduje u Kuli Beograd, koji je prošle godine dobila od svekra, i koji je slične vrednosti, navodi se da će pevačica sada imati tri nekretnine u vrednosti od oko čak tri miliona evra!

Printscreen RTVPink
Jana Todorović

Pevačica sa svojom porodicom još uvek živi u vili u Jajincima, dok se njihov dupleks priprema i oprema za useljenje. Moguće je i da će oni ostale dve nekretnine izdavati.

Jana je, naime, prošle godine na poklon dobila stan od svog svekra od 150 kvadrata u Kuli Beograd, koji je navodno plaćen 1.368.600 evra, čime je postala vlasnica navodno najskuplje nekretnine u Beogradu i Srbiji!

Inače, ovaj kompleks u sebi poseduje spa-centar, bazen, teretanu, nekoliko restorana i mnoge druge pogodnosti, a sve to mogu koristiti i vlasnici stanova, što znači da će Jana, njen suprug i ćerka Kristina Džulijet neminovno uživati u ovom elitnom naselju.

Instagram printscreen/janavip2011
Jana Todorović

Inače, Jana se kratko oglasila o ovim navodima, međutim, nije želela preterano da komentariše ovu temu.

- Ne bih o toj temi, dok sve ne bude gotovo - kaže za Kurir pevačica, koja se nedavno pohvalila da joj je za 47. rođendan svekar Sveta kupio basnoslovno skupu "birkin" torbu, koja košta od 10.000 evra pa naviše!

Inače, Janin svekar je imućan biznismen koji živi u Nemačkoj i posluje širom sveta, pa tako njihova porodica poseduje nekretnine u Srbiji, Americi, Hrvatskoj i Španiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike