Pogledajte kako zaista izgleda stanovanje u Beogradu na vodi (FOTO)

15.03.2023

14:18

0

Sve stambene zgrade izgrađene su u skladu sa najsavremenijim trendovima u oblasti arhitekture

Pogledajte kako zaista izgleda stanovanje u Beogradu na vodi (FOTO)
Beograd na vodi - Copyright Promo

Smešten na obali Save, Beograd na vodi pravi je „grad u gradu“ i najmodernije naselje sa sadržajima koji se ne mogu naći nigde drugde u regionu. Mnogobrojnim inovacijama u oblasti stanovanja, Beograd na vodi je podigao lestvicu kvaliteta života kod nas na značajno viši nivo, o čemu svedoči i činjenica da za stanovima u ovom projektu vlada prava „jagma“ na tržištu nekretnina.

Prvoklasni uslovi za život iz snova

Sve stambene zgrade izgrađene su u skladu sa najsavremenijim trendovima u oblasti arhitekture, dok se prilikom projektovanja i izvođenja radova primenjuju Eurocode standardi, pa su zgrade izuzetno otporne i na zemljotrese jače od onih koji mogu da se jave u našem regionu. U svim zgradama primenjuju se i najmoderniji svetski, evropski i domaći standardi za prevenciju požara.

Promo
 

Optimalna energetska efikasnost, ali i udobnost stanovanja, postignuta je upotrebom najsavremenijih materijala, kako u gradnji, tako i u fazi završnih radova. Tokom izgradnje, obavezno je testiranje svih materijala koji se ugrađuju i svaki ima sertifikat nadležnih institucija za kvalitet i primenu. Bez obzira da li je reč o parketu, stolariji ili sanitarijama, radi se o proizvodima renomiranih, međunarodno priznatih proizvođača.

Promo
 

Izuzetno iskustvo stanovanja je u fokusu Beogradu na vodi i to se vidi u svakom detalju, kako u zgradama, tako i u njihovom okruženju. Na ulazu u svaku zgradu ovog projekta nalazi se prostrani, svetao lobi sa recepcijom i obezbeđenjem 24/7, sa zelenilom, atraktivnim nameštajem i umetničkim delima na zidovima.

Promo
 

Posebni delovi prizemlja izdvojeni su za prijem pošte i za lift lobi, a pojedine zgrade imaju i stanice za kućne ljubimce i specijalan prostor za odlaganje dečijih kolica. Beograd na vodi je jedino naselje u gradu u kojem na ulicama nećete videti kontejnere, jer u zgradama postoje automatizovani vertikalni odvodi za otpad, koji se do odvoza odlaže u posebnoj podzemnoj prostoriji.

Promo
 

Podzemne garaže za stanare u Beogradu na vodi imaju više parking mesta od zakonom predviđenih, a ovde je moguće ostaviti i bicikl, koji je jedno od omiljenih prevoznih sredstava, imajući u vidu da se biciklističke staze protežu kroz ceo projekat.

Promo
 

Nedovojiv deo stanovanja u Beogradu na vodi je i zelenilo – kako ono u Savskom parku, tako i uređena zelena dvorišta za stanare pored svake zgrade. Osim što su idealna za relaksaciju, sva ova dvorišta sadrže i dečija igrališta.

Promo
 

Pored sportskog centra BW Apollo, koji će se nalaziti u blizini Savskog trga, pojedine zgrade, poput BW Residences ili BW Terraces, imaju sopstvene bazene i teretane, pa njihovi stanari ne moraju da napuštaju objekat da bi se rekreirali.

Javni sadržaji bez premca

Promo
 

Kako bi stanari imali idealan balans svih potrebnih servisa i prodavnica u neposrednom okruženju, lokali u prizemlju zgrada se ne prodaju, već se izdaju u skladu sa pažljivo osmišljenim planom, tako da nude sve što je savremenom čoveku potrebno u toku dana - od prodavnice, apoteke, cvećare, teretane, preko dečije igraonice, pekare, prodavnice zdrave hrane, do kafića i restorana. Neki od omiljenih beogradskih brendova, poput Kafeterije ili Coffee Dream, čije se otvaranje uskoro očekuje, nalaze se na Sava Promenadi, a kao idealnu lokaciju nju su prepoznala i čuvena međunarodna imena, kao što je legendarni Buddha-Bar.

Promo
 

Velika pažnja pridaje se i rasveti - kako uličnoj, tako i onoj na zgradama. Idealno uklopljena, stvara jedinstvenu noćnu panoramu ovog dela Beograda. Magičnu atmosferu na Sava Promenadi od nedavno dočaravaju i projekcije na pločnicima, gde pod koracima brojnih posetilaca „raste“ cveće u svim bojama.

Promo
 

Projektanti Beograda na vodi s posebnom pažnjom se bave osmišljavanjem javnih prostora. Sava Promenada je najlepše beogradsko šetalište i jedna od glavnih pozornica gradskog života. S druge strane, zahvaljujući Savskom parku, koji se s pravom smatra najuređenijim u Beogradu, sugrađani su dobili novu zelenu oazu prepunu sadržaja za slobodno vreme.

Promo
 

Rekonstruisani Savski trg postao je novo gradsko mesto okupljanja, a ovde uskoro počinje obnova zdanja Savske pošte, gde će se nalaziti dečije pozorište, biblioteka i dečiji interaktivni muzej. Nedaleko odatle, iza zgrade nekadašnje Glavne železničke stanice, počeće i izgradnja najmodernije državne dvojezične osnovne škole sa bazenom za đake, košarkaškim terenom, kao i državnog vrtića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike