Iskeširao 600.000 evra za luksuzan stan u Beogradu? Gudelj i Anastasija borave u elitnom naselju: Zgrada čak ima i bazen! (FOTO)

30.05.2022

11:58

7

Fudbaler je navodno pazario stan od Cecine kume, Viki Miljković

Iskeširao 600.000 evra za luksuzan stan u Beogradu? Gudelj i Anastasija borave u elitnom naselju: Zgrada čak ima i bazen! (FOTO)
bgd na vodi gudelj anastasija - Copyright ATAImages/ A.A./24sedam/MN Press

Fudbaler Nemanja Gudelj već nekoliko dana boravi u srpskoj prestonici, gde je došao sa porodicom kako bi rođendan devojke Anastasije Ražnatović

Gudelj je sa porodicom odseo u luksuznom stanu jedne od velelepnih zgrada u elitnom naselju Beograd na vodi, a posle samo nekoliko dana boravka u Beogradu, on je navodno kupio i sebi stan koji se nalazi tik do reke i to od Cecine kume, Viki Miljković.

Zgrada u kojoj je prema rečima izvora kupio nekretninu ima 16 spratova i 168 stanova. Kako bi obezbedio sebi i devojci komfor, on je pazario trosoban stan, a za ovu nekretninu je izdvojio paprenu svotu novca.

 

Naime, za trosoban stan od 150 kvadrata u ovoj zgradi treba izdvojiti najmanje 600.000 evra za luks stan u elitnom naselju, gde kvadrat košta oko 4.000 evra.

S obzirom na to koliko zarađuje, ova cifra njemu ne predstavlja problem. Stan poseduje ogromni dnevni boravak, nešto manju kuhinju, kupatilo i tri spavaće sobe i terasu.

ATAImages/Antonio Ahel
Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

 

Inače, u sklopu zgrade je velika garaža, kao i zatvoreni bazen sa ležaljkama, koji mogu da koriste oni koji imaju svoj ili iznajmljeni stan u zgradi.

Unutar objekta nalazi se restoran, a u hodniku, na ulazu zgrade, portir dočekuje one koji ulaze, pa tako stanari na ovoj lokaciji ne mogu imati nenajavljenje goste. 

Kako bismo se uverili da je Nemanja kupio stan baš u zgradi gde Viki prodaje nekretnine, pozvali smo pevačicu koja nam je, ne demantujuću informaciju, rekla kako takve informacije putem telefona ne može da iznosi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike