Jana Todorović zaplakala zbog prerano preminulog sestrića: Čista sam duša, a toliko toga mi se lošeg desilo, ne znam odakle mi snage (VIDEO)

17.03.2023

08:30

0

Pevačica je otkrila svoju rođendansku želju

Jana Todorović zaplakala zbog prerano preminulog sestrića: Čista sam duša, a toliko toga mi se lošeg desilo, ne znam odakle mi snage (VIDEO)
Jana Todorović - Copyright Printstscreen Youtube/24sedam

Pevačica Jana Todorović je slavila svoj rođendan 49. rođendan dva dana. Prve noći njeno slavlje su uveličali prisustvom najbliži članovi porodice i prijatelji, a gotovo ista situacija je bila i drugog dana, budući da Jana ima veliki krug prijatelja. 

Slavljenica je sa okupljenim predstavnicima medija podelila utiske sa proslave, ističući da nije ni znala da li će biti pesme zbog tragedije koja je zadesila njenu porodicu, a u jednom trenutku su je i savladale emocije, te je pred kamerama zaplakala setivši se prerano preminulog sestrića, kome je kako kaže, pevala pesme. 

Kako je protekla rođendanska žurka?

- Bilo je baš veselo, došli su mi prijatelji sa svih strana. Bilo je suza, svega. 

Printstscreen Youtube/24sedam
Jana Todorović

Koji vam je najdraži poklon koji ste ove godine dobili?

- Dobila sam posvetu od moje ćerke i moje Tare. Mama volim te, keka volim te. Puno mi je srce zbog toga.

Ko kupuje najbolje poklone i da li ste to zapravo vi? Da li sami sebe najviše čašćavate?

- Počastim sebe onoliko koliko mi to uslovi dozvoljavaju. Moj suprug i svekar su tu. Svekar je specijalno zbog mog rođendana došao iz Minhena. Tu su i pokloni. 

Imate li neostvarenu želju?

- Samo da su moji svi zdravi. Mnogo toga mi se izdešavalo u životu. Tako da samo želim zdravlje.

Da li su godine samo broj?

- Neko sam ko je zaista krenuo rano da se bavi ovim poslom i neću reći da sam preumorna, ali toliko sam svega videla u životu i kad bi trebao ovaj život da stane, ja bih rekla: Hvala Bogu, dobro sam prošla, zadovoljna sam. 

Ove godine gala slavlje za rođendan, a šta da očekujemo, od 50. jubilarnog rođendana?

Kažu da je baksuz slaviti rođendan pre nego što jeste, kako vi na to gledate?

- Ne znam šta da kažem i u šta da verujem. Toliko me je toga pogodilo u životu. Čista sam duša, iskrena prema svima, tako nešto mi se desilo što nikome ne bih poželela. Nema veze, slavila sam dan pre i evo sada sa vama i meni je srce puno, samo što ne zaplačem. Ne znam odakle mi snage. 

Da li su vaše suze češće one radosnice, ili ipak zbog neke sete za nekim vremenima?

- Plačem, takva sam. Prorade emocije i ja sam živo biće. Retko kada plačem pred kamerama, ai večeras ne mogu da se suzdržim. I od tuge i od radosti, sve mi se pomešalo. U glavi mi je neko ko mi previše fali. 

Printstscreen Youtube/24sedam
Jana Todorović

 

Kakav odnos imate sa kolegama na estradi?

- Zaista imam fenomenalan odnos sa kolegama na estradi. Ko mene poštuje, poštujem i ja njega - pamti, pa vrati, kako kažu. Veče je sinoć teklo lagano, bez ikakvih planova. Nisam znala ni da li će biti muzike. Svom klavijaturisti sam samo rekla: „Ti se namontiraj, a videćemo kako će teći veče, da li ja uopšte želim da mi svira muzika posle svega što mi se desilo, ali nekih dva sata smo svi sedeli za stolom i pitali se da li će biti muzike“. Kada je muzika krenula, svi su se latili mikrofona, ostali smo malo duže. Probila sam led što se tiče slavlja u mojoj kući i moja ćerka za godinu dana puni 18 godina, tako da ćemo praviti veliko slavlje. Bila je tu moja sestra, moj heroj. Ona me je i podržala, rekla mi je: „Hajde da pevaš samo za tvog Baneta“. 

Ceo intervju sa Janom i kakvo ona mišljenje ima o zabrani koncerata u Puli, ali i kakav odnos neguje sa kolegama pogledajte u narednom video-snimku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike