Voditeljka „Praktične žene“ zamalo prekinula program! Slomila se usred emisije: Nije fer (FOTO)

18.02.2023

18:31

1

Natašu su obuzele emocije

Voditeljka „Praktične žene“ zamalo prekinula program! Slomila se usred emisije: Nije fer (FOTO)
Nataša Pavlović - Copyright G.G./ATAImages

Voditeljka Nataša Pavlović slomila se tokom emisije dok je slušala interpretaciju Ivana Milinkovića koji je u njenoj emisiji „Praktična žena“ zapevao numeru „Pečat“. 

Naime, dok je on pevao, voditeljku su obuzele emocije, te se u jednom momentu i zaplakala. Koliko ju je zabolela svaka reč pesme, ali i izvedba Milinkovića, govori i to što je voditeljka istakla da nije u stanju da nastavi da vodi program.  

- Pa to nije fer - rekla je voditeljka. 

- Tako ide, mora da udari po emocijama, bez toga muzika nije - odgovorio je pevač.

- Ne možeš tako. Kako sad da vodim program? Ti ćeš da vodiš, mene pusti da idem, da se isplačem kao čovek, pa da se vratim. Ovo nije u redu - požalila se sa suzama u očima voditeljka.

Podsetimo, voditeljka je u jedom od svojih intervjua otkrila da vuče traume iz detinjstva, zbog rata i nereda koji su je doveli u Beograd.

ATAImages/ A.A.
Nataša Pavlović

 

- Izgubila sam samopouzdanje i sve, nisam imala identitet, mislila sam da nikada više neću biti iskreno i bezbrižno srećna, ali život je čudo i sve može da demantuje - pričala je Nataša sa knedlom u grlu u emisiji „Balkanskom ulicom” pa se prisetila bolnog perioda:

-  Nakon godinu dana mama više nije znala šta da radi sa mnom. Skoro sam pala razred, povukla sam se i patila. Ugojila sam se 20 kilograma od depresije i danas imam traumu od gojenja jer me vezuje za jako loš period u životu. Nisam se nasmejala godinu dana i mama je odlučila da me odvede u Zagreb iako su svi govorili da nije trenutak za to.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike