Tuga ne jenjava! Jana Todorović objavila emotivnu fotografiju sa pokojnim sestrićem: Samo da izdržim ovaj dan (FOTO)

08.11.2022

14:49

0

Posle tragičnog događaja, ona je počela da živi sa sestrom

Tuga ne jenjava! Jana Todorović objavila emotivnu fotografiju sa pokojnim sestrićem: Samo da izdržim ovaj dan (FOTO)
Jana Todorović - Copyright Printscreen Instagram/janavip2011

Pevačica Jana Todorović još se nije oporavila od strašne i iznenadne smrti sestrića od pre godinu dana, čiji je danas rođendan.

Kada se sve dogodilo, pevačica od šoka i tuge nije mogla da govori, tada je za 24sedam ispričala da ju je tužna vest zatekla na turneji u Americi, pa se hitno vratila u Srbiju kako bi bila uz rođenu sestru, unuku, ali i svoju ćerku koja je bila vezana za brata.

Printscreen Instagram/janavip2011
Objava Jane Todorović

Jana se danas oglasila na Instgramu, evocirajući uspomene na sestrića koji je preminuo od posledica koronavirusa, a koji je danas trebalo da slavi rođendan.

- Moj Bane, srce tetkino! Danas je tvoj dan, za mene najbitniji i ako nisi više tu. Tetkin anđeo najlepši, Bog uzima samo takve! Samo da ovaj dan izdržim - napisala je ona uz njihovu zajedničku fotografiju. 

Podsetimo, Todorovićeva je tada u ispovesti za 24sedam istakla da Banetu nije bila samo tetka, već da ga je posmatrala kao svoje dete, da mu je bila kao druga majka.

– Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe ćerku od pet godina. On nije samo dete moje sestre, već je i moje dete bio - otvorila je dušu tada uz suze i dotakla se njegovog detinjstva.

Printscreen Instagram/janavip2011
Objava Jane Todorović

 

- Bane je odrastao na Kosovu s nama. Moja ćerka je doživela veliki stres, još uvek je vraćamo u normalu, o sestri i da ne govorim. Mene je ta tragedija zatekla u Americi na nastupima. Odmah sam krenula za Beograd, ali mi je trebalo dva i po dana da se vratim u Srbiju, a onda su me vraćali u život. Zvali su Hitnu pomoć, jedva sam podnela tu vest - rekla je u februaru ove godine Jana, a onda se osvrnula i na svoju sestru koja je ostala bez sina.

- Sestra mi je rekla da ne želi da nam remeti život, a ja sam joj rekla: „Ne, sestro, ovo je naša porodična tragedija" i mi moramo zajedno da delimo tugu, da nam zajedno srce krvari. Meni moj sestrić daje posebnu snagu - naglasila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike