Snimak Jane Todorović pre dve decenije je hit: Vitak struk, dekolte i nikad provokativniji stajling

12.01.2023

22:39

1

Pevačica je oskudnom odevnom kombinacijom pokazala zanosnu figuru

Snimak Jane Todorović pre dve decenije je hit: Vitak struk, dekolte i nikad provokativniji stajling
Jana Todorović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jana Todorović danas je jedna od najangažovanijih pevačica, a njenu popularnost je još pre tri decenije predvideo Saša Popović govoreći kako se već nakon snimljenog albuma znalo da će biti prava zvezda. 

Na društvenim mrežama koje su nepresušan izvor skrivenih tajni, zanimljivosti, ali i uspomena javnih ličnosti, pojavio se Janin snimak od pre dve decenije, a tada je pevačica izgledala daleko drugačije nego danas. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Osim što je imala nekoliko kilograma manje, Jana je tada svoju vitku liniju istakla provokativnim stajlingom, koji godinama kasnije, nije bio deo njenog stila oblačenja.

Tokom jednog od svojih gostovanja u emisiji „Grand šou”, Jana je bila vrlo oskudno odevena. Na sebi je imala crni veš i brushalter, a preko prozirnu haljinu u istoj boji, što je, priznaćete nesvakidašnje izdanje za pevačicu.

Ona od crnih, elegantnih odevnih kombinacija, ni danas ne odustaje, ali ono što je svakako evidentno jeste da se Jana pre 20 godina oblačila mnogo provokativnije nego danas. 

Podsetimo, Jana sa suprugom Ivanom ima naslednicu Kristinu Džulijet, koja je mamina kopija

- Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijet je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu - ispričala je jednom prilikom Jana. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike