Nikola Rokvić sa 110 „pao" na 93 kilograma! I nije samo zbog dobrog izgleda rešio da smrša: Za zdravlje se borimo dok smo mladi! (FOTO)

16.03.2023

11:46

0

Pevač otkriva kako ga je stres saterao u ćošak, a onda i šta mu je pomoglo da se „iščupa"

Nikola Rokvić sa 110 „pao" na 93 kilograma! I nije samo zbog dobrog izgleda rešio da smrša: Za zdravlje se borimo dok smo mladi! (FOTO)
Nikola Rokvić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikola Rokvić dugo je radio na poboljšanju kako svog izgleda, tako i zdravstvenog stanja. Pohvalivši se rezultatima odlazaka u teretanu, ali i vođenja računa o ishrani, pevač je otkrio šta je to na njega uticalo pa se opustio.

Uz poruku na Instagramu da se za, najpre, zdravlje „borimo dok smo mladi", ispričao je kako je uspeo da okrene novi list posle 2021. godine, koja je za njega ostala obeležena stresom.

- Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života... 2021. godina je za mene bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram, kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani... Došao sam u jednom trenutku do 110 kilograma - priznao je Nikola uz svoj najnoviji snimak ispunjen fotografijama koje prikazuju njegov put ka boljoj kilaži i fizičkom stanju uopšte.

„Pokrenuo sam se..."

- Ta kilaža se vidi na prvoj fotografiji... Umor, tromost, pospanost... Kraj oktobra 2021. počeo sam sa kik-boks treninzima, četiri puta nedeljno... Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa „prži" teško stečeni mišić... Ishrana balansirana sa dosta grešaka ali dobro, pokrenuo sam se... S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022, kada počinjem da treniram sa trenerom koji mi uvodi program ishrane i trening snage. Smanjili smo unos ugljenih hidrata, a povećali unos proteina i masti. Šest meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda tri, četiri pauze od po sedam, osam dana, doveli su do lepih rezultata - naglasio je, pa dodao:

„Osećam se kao nov čovek!"

- Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način. Sada sam na postu, balansirano unisim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora. Imam 93 kilograma! Preko 20 centimetara sam izgubio u obimu struka. Osećam se kao nov čovek!

- Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje, ali i polet za nove životne pobede - zaključio je Rokvić u okviru svoje Instagram objave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike