„Pustite me, ljudi, na miru!" Stoja otvoreno o kilaži, plastičnim operacijama, godinama: Oplela i po koleginicama!

01.03.2023

23:31

0

Pevačica naglašava da nikako ne želi da izgleda kao neko ko ima 25 ili 30, niti misli da je to moguće

„Pustite me, ljudi, na miru!" Stoja otvoreno o kilaži, plastičnim operacijama, godinama: Oplela i po koleginicama!
Stojanka Novaković Stoja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stojanka Novaković Stoja dotakla se estrade, te koleginica koje u poznim godinama daju sve od sebe kako bi izgledale kao što su na početku svoje karijere. Za sebe, priča za jedne domaće medije i kako je žena iz naroda koja ne podnosi one koji „glume velike zvezde", a godine i kilogrami uopšte je „ne bole" i ne razume - čemu tolika drama.

- Život je toliko kratak i dragocen da treba iskoristiti svaki momenat. Ja sam živo biće, volim da jedem, da kuvam, volim decu, pse... Živim normalno, ne znam da foliram, ne znam da glumim zvezdu, meni je to bez veze, bljak. Hocu da ljudi shvate da sam kroz ovu moju karijeru jedna obična žena, a da kada se pojavim na sceni, neka me dožive kako oni žele. Nekome si zgodan, nekome debeo, neko te voli, neko ne – rekla je ona za „Grand", pa nastavila o tome što se nedavno ponovo našla na meti zbog svog fizičkog izgleda, kao i promena na koje se odlučila.

„Sa devojčicama se ne takmičim!"

- Ne mogu da izgledam kao pre dvadeset godina i deset, pet, tri. Svi nekako starimo i menjamo se i naše face i tela, čak se i harizma menja. Ne mogu da izgledam isto kao da sada imam dvadeset godina. Ne takmičim se sa devojčicama koje sada imaju 25, 30 godina, one su u najboljem periodu i najbolje izgledaju sada. Nije samo estrada tu, jednostavno klimaks, ne znam šta se dešava, matore žene hoće da budu devojke – rekla je pevačica, pa otkrila šta je sve tačno dorađivala na sebi.

- Pre godinu dana sam išla na plastičnu hirurgiju da smršam, imala sam problem sa leđima, volim da jedem i gojim se, pustite me, ljudi, na miru. Onda sam išla na liposukciju, svi su pomislili da se vraća ona stara Stoja, ne želim da imam 45 kilograma, kao što sam nekada imala – zaključila je za pomenute medije.

Stojanka Novaković Stoja, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike