Rokvić iz kuće ne izlazi osim ako ne mora: Postao je treći put tata i evo šta se otad sve promenilo!

12.02.2023

21:40

0

Nikola otkriva i da li je strog roditelj, te da najviše vremena provodi sa starijom decom, jer je bebi mama sada najpotrebnija

Rokvić iz kuće ne izlazi osim ako ne mora: Postao je treći put tata i evo šta se otad sve promenilo!
Nikola Rokvić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bojana Barović i Nikola Rokvić su se nedavno treći put ostvarili u ulozi roditelja. Devojčici koju su dobili su dali ime Angelina i ne kriju radost povodom prinove.

Sa druge strane, što se posla tiče, na nastupima često peva pesme pokojnog oca Marinka. Publika mu to često traži, a on im usliši želje, srećan što te numere i dan-danas traju.

- Kada dođe novi život u kuću, to je poseban osećaj. Puni smo radosti, elana i nove pokretačke energije koju novi život donosi. Beba je dobro, lepo spava, pa uspevam i ja da se naspavam koliko mogu - počeo je on svoju priču za jedne domaće medije, pošto je bio viđen na prestoničkom aerodromu.

- Pokušavam da što više vremena provodim sa Leonom i Simeonom, a Bojana je sada najpotrebnija Angelini - dodao je, pa zatim otkrio i da li je strog roditelj.

„Mora da se zna granica!"

- Nisam. Šta znači strog otac? Volim da se posvetim deci i da im dam ljubav, ali im dajem i ograničenja koja ne smeju da se prelaze. Trudim se da maksimalno učestvujem u njihovom odrastanju i vaspitanju. Mislim da moraju da se znaju granice koje ne bi trebalo da se pređu, da posle ne bi bilo problema - objasnio je on, koji ne odlazi nigde osim ako to nije baš preko potrebno.

Između njega i supruge, ističe, nema neke posebne raspodele poslova, kako oko dece, tako i onih kućnih. Svi rade sve i uživaju maksimalno kao petočlana porodica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike